Tak til alle frivillige til Danisa Denmark Open 2017

Denmark Open fyldte igen Odense Idrætshal til bristepunktet allerede fra onsdag aften, hvor Verdens bedste Viktor for første gang som verdensmester svingede ketsjeren på hjemmebanen til publikums fryd og verdenspressens intense blikke.

Odense Idrætshal var forinden blevet iklædt nyt dress, og dannede en fantastisk ramme for badmintoneliten og for de forventningsfulde tilskuere.

Alt dette ville ikke være muligt at gøre uden de over 200 badmintonvenner og frivillige hjælpere, som i ugen før og under stævnet har arbejdet i kulissen med setup, kontrol, service, transport og logistik og meget, meget mere. Der er lagt i tusindvis af frivillige timer – og det vil Odense Badminton gerne sige tusind tak for!

Uden de frivillige hjælpere ville Odense ikke kunne afvikle et Denmark Open i badminton som får en kæmpe ros fra alle sider. Det er virkelig imponerende, at så mange frivillige stiller op år efter år. Jeres erfaring er helt uvurderlig når der skal ydes en indsats for at spillere og publikum får en fantastisk oplevelse. Samtidigt er det også dejligt, at der hvert år kommer nye frivillige til!

Denmark Open i badminton skal også næste de fire år afvikles i Odense, så hvis du ikke allerede har prøvet en tjans som frivillig hjælper ved Denmark Open, så har du en god chance for at blive en del af en fantastisk oplevelse sammen med hundredvis af andre badmintonvenner!

Tak for en fantastisk indsats til alle!