Tre hjemmekampe til Odense OBK i Ligakvalifikationen

Lodtrækningen til Ligakvalifikationen til næste års Badmintonliga ligger klar, og Odense OBK har fået 3 hjemmekampe og to udekampe. Første kamp er allerede mandag den 11. februar, og de fem kampe strækker sig frem til 15. april.

Odense OBK har fået Værløse, Langhøj og Højbjerg hjemme i nævnte rækkefølge, og det ligner noget nær en ønskelodtrækning, siger cheftræner Lennart Engler, der ser ligakvalifikationen som en ny start på sæsonen.

”Vi går ind til hver holdkamp som var det en finale, som enten skal vindes eller som minimum give point. Der er to pladser at spille om, og selvom vi har ryggen mod muren, kan det også få bedste frem i spillerne”.

Odense OBK starter på udebane mod Lillerød den 11. februar, og en uge efter den 18. februar kommer Værløse på besøg i OBK-hallen.

”Vi ser os selv som en ligaklub og som ligaspillere, og der er to pladser at spille om og der er gode muligheder i alle kampene. Vi har spillet 2-4 mod både Gentofte og Højbjerg, og der skal ikke meget til at ændre det til vores fordel”, siger Lennart Engler.

Tirsdag den 19. marts, går turen til Gentofte, og den 21. marts tager Odense OBK imod jyske Langhøj, der kan stille et hold med mange udenlandske navne på holdkortet.

Den sidste kamp, der måske bliver afgørende for om Odense OBK skal spille i ligaen næste sæson, bliver mandag den 15. april mod Højbjerg i OBK-Hallen.
Se alle kampe >her<