Kom tæt på verdensstjernerne og hjælp OBK

Vil du opleve verdens bedste badmintonspillere på tæt hold og samtidig hjælpe OBK, så meld dig som frivillig til Danisa Denmark Open 2018 i uge 42.

Tilmeld dig via nedenstående link, på via OBK’s Facebook-side eller direkte til gruppelederne.

I forbindelse med tilmeldingen registreres du i Badminton Danmarks database, så alle frivillige er samlet i én overskuelig database, hvor alt kontaktinfo og alle vagtplaner er tilgængelige.

Bemærk! Det er stadigvæk gruppelederen fra de forskellige områder, der står for vagtplanen og anden kommunikation og information til alle jer frivillige.

Tilmeld dig på dette link: http://91.194.37.139/fmi/iwp/cgi?-db=Do_Tilmelding_Frivillig&-loadframes


Der er brug for frivillige til nedenstående opgaver:

Kontrol og sikkerhedsvagt
Kontrol står for at lukke tilskuere ind til Badminton Danmark events (billetkontrol), samt kontrollere at der ikke kommer personer ind på områder, de ikke har adgang til. Her er det vigtigt at have et godt overblik og kunne håndtere situationer med adgangsforhold.

Gruppeledere: Susanna Horstmann, mail: susanna@suhregskab.dk og Ulrik Jensen, mail: ulrik.steen@hotmail.com

Aktiviteter, Kids Zone og ænder
Her er en masse aktiviteter for børn og voksne, alle skal hygges om og der holdes øje med at alt foregår i god tone mv. Der skal hjælpes ved autografskrivninger, konkurrencer, lege osv. Og går du med en drøm om at være inde i en af ænderne, så er det også under børnerummet du skal melde dig. Ænderne er Badminton Danmarks maskotter og de skal være med til at skabe god stemning under kampene i hallen; dvs. man må gerne kunne lave lidt sjov og ballade som and!

Gruppeleder: Celine Juel, mail: celine-juel@hotmail.com

Sekretariat og information
Arrangementets ansigt udadtil og vi er de første gæsterne møder. Her er gæst- og spillerkontakt, og gode service- og sprogfærdigheder en fordel. Opgaverne er varierede, men er meget centreret omkring udlevering/oprettelse af ID-kort, udlevering af bolde, booking af træningstider etc.

Gruppeledere: Mads Alfast, mail: malfn@odense.dk og Simone Uhre Mortensen, mail: simonemortensen@hotmail.com

Service
Service står for forplejning af de mange spillere, frivillige og VIP-gæster som er til stede. Vi tager os af alt lige fra servicering ift. frugt / kaffe / kage / vand til VIP-gæster, dommerbordet, spillerlounge osv. til klargøring af mødelokaler m.m. En opgave for den servicemindede, som kan overskue mange forskellige småopgaver samtidig.

Gruppeleder: Palle Svendsen, mail: palleogsanne@gmail.com

VIP-loungen
Som frivillig i VIP-loungen, står du får servicering (vand, vin osv.) af VIP-gæsterne og lettere oprydning og vedligeholdelse af rummet. Her skal du være servicemindet og være god til at konversere med gæsterne.

Gruppeleder: Charlotte Christensen – mail: charlotte.christensen@kogs.dk

Setup
Setup er det alt hvad der skal sættes op i opvisningshallen, i træningshal og mødelokaler osv. Alt skal sættes op og laves lækkert, som således kan bidrage til at Tv-seerne og tilskuerne mv. alle kan få en særlig oplevelse. Badminton Danmark anbefaler at man ikke har dårlig ryg el. lign, da fysisk arbejde ikke kan undgås.

Gruppeleder: Søren Frodegaard, mail: sfrodegaard@outlook.com

Transport
Alle gæster skal hentes i Københavns Lufthavn og bringes til Odense, så hvis du kan lide at køre bil og agere chauffør, er dette opgaven for dig. Der er brug for folk der kan stå standby på udvalgte dage, men også dem der kan tage planlagte ture på både almindelige som sære tidspunkter af dagen og natten!

Gruppeleder: Karoline Rettig, mail: karsr@odense.dk

Læger
Du skal være uddannet læge, for at kunne varetage opgaven som læge. Her vil din opgave være at undersøge, diagnosticere og behandle spillerne både ifm. kampe på banen og efterfølgende.

Gruppeleder: Michael Hardt-Madsen, mail: mh-m@dadlnet.com

Fysioterapeuter/massører
Verdens bedste badmintonspillere skal tilbydes massage og lettere behandling imellem kampene. Her kommer du helt tæt på verdensstjernerne! Arbejdstiden er fordelt på vagter fra morgen til aften og indtil sidste kamp er spillet og kan naturligvis deles i kortere intervaller. Der er hele tiden to fysioterapeuter/massører på vagt. Materiale til massage leveres af fysioterapeut/massør. Dette indbefatter behandlingslejer og andet udstyr.

Gruppeleder: John Thrane, mail: john.thrane@outlook.dk

Tolke/Guider
Vi skal bruge tolke til interview i mixed zone eller i hallen efter finalerne, da mange spillere primært taler
eget sprog, som ift. mediebrug med fordel kan oversættes til primært engelsk til brug for dialog med og
mellem de mange badmintoninteresserede i verden (primært asiatiske sprog som f.eks. kinesisk, japansk, koreansk osv.) Som guide kan du bruge / øve dine sprogfærdigheder. Vi skal bruge guider til at tage imod spillere og deres officials i lufthavnen, samt være kontaktperson i løbet af ugen.

Gruppeleder: Jacob Christensen, mail: jacobchr1899@gmail.com

P-vagter
Vi skal bruge folk til at stå vagt ved parkeringspladsen og guide biler hen til nærliggende parkeringspladser. Denne opgave er primært i tidsrummet 12.00-20.00.

Gruppeleder: John Thrane, mail: john.thrane@outlook.dk

Hvad får du ud af at være frivillig?
Du bliver en del af et kæmpestort arrangement, du hjælper OBK og badmintonsporten og du oplever verdens bedste badmintonspillere på nært hold i Danmarks største internationale badmintonevent!

Hvis du er frivillig over 10 timer, får du adgang til Danisa Denmark Open 2018 alle dage, og der er også mulighed for at deltage i frivilligfesten lørdag d. 20. oktober; spørg din gruppeleder for mere information om festen.

Yderligere spørgsmål angående Denmark Open kan henvendes til:
Simone Uhre Mortensen (eventansvarlig i OBK): simone-mortensen@hotmail.com og tlf. 6012 5779

John Thrane (forretningsfører i OBK): john.thrane@outlook.dk og tlf. 2045 5502

Mads Alfast (praktikant Sport Event Fyn): malfn@odense.dk og tlf. 2170 8439