• 2 copy.jpg
  • 03 copy.jpg

Program til OBK Cup

Programmet til OBK-cup d. 19. august ligger nu klar. Find det her...

Indbydelse til OBK-Cup d. 19. og 20. aug…

Indbydelse til OBK-Cup d. 19. og 20. august

Indbydelse til OBK-Cup der afholdes 19. og 20. august i rækkerne U11B, U13ABCD og U15AB er nu klar. Invitationen kan findes her...

OBK’s ligamandskab ude af medaljekampen

Efter en godkendt indsats i returkampen i Nordjylland, er OBK’s ligamandskab ud af medalje slutspillet.

Den først kamp på hjemmebanen blev tabt med 2-4, og kravet var derfor en sejr på 4-2 i det nordjyske for et Golden Set og mulighed for et fynsk avancement til en semifinale. I stedet blev det til et uafgjort 3-3, og dermed blev det Vendsyssel det snuppede semifinalebilletten.

De fynske sejre kom som forventet i damedoublen og i mixed doublen, der har vist sig at være stærke bastioner i denne sæson. Den tredje sejr sørgede Steffen Rasmussen for i 1. herresingle med en sejr på 21-19, 21-14 over Victor Svendsen, og dermed fik OBK’eren en flot revanche for sidste uges skuffende nederlag på hjemmebanen.

OBK førte dermed 3-2 og så lå det i hænderne på Frederik Kirkedal i 2. herresingle at sørge for den 4. sejr der kunne udløse et Golden Set, men sæsondebutanten kunne ikke dæmme op for den tidligere holdkammerat Raul Must, der vandt med de sikre cifre 21-10, 21-11.

Dermed er ligasæsonen slut for OBK, der trods alt fik sluttet af med et godt indtryk i en sæson hvor der er blevet satset på at få nogle at de unge spillere etableret på ligaholdet.

Se alle resultaterne fra kvartfinalerne >her<

Kalender

Vis fuld kalender

Tilmelding og betaling

Betaling, tilmelding, medlemsoprettelse - Klik her...


  • Dansk_Revision_Odense_-_logo.jpg
  • JDM-logo.jpg
  • Poul_Schou.jpg
  • RSL_logo.gif
  • Sydbank_logo_-_marts_2010.jpg

Odense Badminton Klub

Godthåbsgade 4-6

5000 Odense C

obk@obk.dk

CVR: 63004510