Ny sæson og sommerfjer

Kære medlemmer i Odense Badminton Klub!

En ny sæson i Odense Badminton Klub står for døren, og de grønne baner i OBK-hallen står klar fra mandag den 12. august i uge 33 og venter på at blive taget i brug.

Hvis I ønsker at spille på den samme bane og det samme tidspunkt som sidste sæson, skal I blot gå ind på www.obk.dk, klikke på ”Tilmelding og betaling” og klikke på linket med dag/tidspunkt for baneleje. Så bliver I registreret på samme bane og tidspunkt. Hvis I har ønsker om et nyt spilletidspunkt, skal I kontakte undertegnede.

Bemærk, at brugen af og spil i OBK-hallen er betinget af at man er medlem, og at der er betalt for den nye sæson 2019/20.

Vi har folk på venteliste, så hvis I ikke ønsker at gøre brug af jeres bane og spille i OBK længere, bedes I give undertegnede besked hurtigst muligt, så vi kan udleje banen til anden side. På forhånd mange tak!

Tilbud om sommerfjer i uge 28 – 32
OBK-Hallen er lige nu fyldt med unge spillere på Badminton Camps fra morgen til aften hele sommerprioden, men de skal også holde en pause imellem træningerne. Derfor har OBK fået mulighed for at tilbyde klubbens medlemmer gratis spil på alle hverdag fra den 8. juli til den 9. august i tidsrummet fra 12.30 – 15.00. Alle klubbens medlemmer er velkomne, men det er ikke mulighed for at booke baner. Princippet med først til mølle er gældende.

Vi glæder os til at se Jer i OBK-hallen igen!