Spillerpræsentation 2019/20: Sydbank Krydset dannede en perfekt ramme

Se video fra spillerpræsentation. Videoproduktion: LUTZ FILM.

Sydbanks privatdirektør Jacob Monin Rasmussen (i midten) og kunderådgiver lokal-erhverv Jesper Vestergaard Hansen (th) kunne på egne af Sydbank fonden overrække en check på 75.000 kr. til OBK’s formand Henrik Kryger. Foto -jt.

Torsdag eftermiddag dannede Sydbank Krydset den perfekte ramme for præsentationen af Odense Badminton Klubs spillertrup for den kommende sæson 2019/20.

Sydbank har været med på banen som samarbejdspartner og sponsor i OBK siden 2002, og før spillerne præsenterede hinanden, kunne Sydbanks privatdirektør Jacob Monin Rasmussen og kunderådgiver lokal-erhverv Jesper Vestergaard Hansen på vegne af Sydbank fonden, overrække en check på 75.000 kr. til brug for nyt inventar og nye info-skærme i klubben.

”I Sydbank er vi glade for at vi har været med på banen som samarbejdspartner og sponsor i OBK siden 2002. Vi er stolte over, at vi kan følge de unge talentfulde spillere på deres rejse frem mod badminton-toppen og at vi kan hjælpe OBK på vejen mod nye topresultater”, sagde Jacob Monin Rasmussen.

OBK’s spillertrup til den kommende sæson i 1. div. består af følgende 12 spillere:
Damer: Sara Thygesen, Camilla Martens, Celine Juel, Emilie Aalestrup, Simona Pilgaard og Emilia Nesic.
Herrer: Adam Hall, Steffen Rasmussen, Magnus Klinggaard, William Kryger Boe, Mads Thøgersen og Paw Eriksen.

OBK’s spillertrup 2019/20. Fv. Simona Pilgaard, Celine Juel, Steffen Rasmussen, Camilla Martens, Emilia Nesic, Emilie Aalestrup, Mads Thøgersen, Paw Eriksen, Magnus Klinggaard og william Kryger Boe. Foto -jt.