Unge OBK-talenter på U15 landsholdet

De kan ikke helt fylde skoene ud endnu, men de unge talenter fra Odense Badminton Klub (OBK) er godt på vej til at træde i Viktor Axelsens store fodspor.

Der venter nemlig de unge OBK-talenter Caroline Mouritsen, Nicoline Tang, Philip Kryger Boe og Saxo Normann Andersen en kæmpe oplevelse, når de skal repræsentere Danmark på det U15-landshold, som Badminton Danmark sender til den traditionsrige 8 Nations turnering der i år spilles i franske Nantes d. 16-19.dec. 2021.

Udtagelsen kommer på baggrund af flotte resultater fra flere af efterårets U15 eliteturneringer, hvor de unge OBK’ere har markeret sig.

I den seneste eliteturnering i Solrød Strand stod der OBK på de fleste pladser på podiet. Philip Kryger Boe vandt alle 3 kategorier. I finalen i hs mødte Phillip klubkammeraten Saxo Normann Andersen, og sammen vandt de to OBK’ere også hd. I mix’en vandt Phillip sammen med Nicoline Tang, og Nicoline hentede også en 2. plads i ds og en 2. plads i dd sammen med Caroline Mouritsen.

OBK kan lige nu mønstre en usædvanlig stærk U15 årgang, og det det blev understreget i denne weekend i Horsens, da begge U15 elitehold vandt alle deres holdkampe.