Tak til alle frivillige ved Danisa Denmark Open presented by VICTOR 2019

En Odense Idrætshal fyldt med forventningsfulde tilskuere har igen dannet rammen om en fantastisk uge med badminton i verdensklasse.

Et mindeværdigt Danisa Denmark Open presented by VICTOR er nu historie. De fleste vil huske den fantastisk spændende kvartfinale i herresingle, hvor Odenses store badmintonstjerne, Viktor Axelsen, dystede mod Anders Antonsen. Og der var mange der sad ude på kanten af sæderne, og fulgte med i Viktors tætte fight for en finaleplads mod Chen Long – og vi er endnu flere der håber, at det næste år vil lykkes for Viktor at gå hele vejen og vinde titlen i herresingle.

I år var det 13. gang i træk at Denmark Open blev afviklet i Odense, og det kan ikke lade sig gøre at afvikle en så stor turnering, uden de mere end 200 frivillige hjælpere der er i gang i løbet af ugen.

Odense Badminton Klub (OBK) vil gerne rette en kæmpe tak til alle de frivillige hjælpere, både medlemmer af OBK og alle badminton-vennerne fra de fynske klubber og fra hele landet, for deres store indsats ved dette års Danisa Denmark Open.

Det er virkelig imponerende, at så mange af Jer stiller op år efter år – det er er vi i OBK meget, meget taknemlig for!

Jeres erfaring og engagement er helt uvurderlig når alle skal yde en indsats for at spillere og publikum får en fantastisk oplevelse. Samtidigt er det også dejligt, at der hvert år kommer nye frivillige til, og deres energi og nye ideer er noget som vi alle i arrangørgruppen sætter mådelig stor pris på.

OBK vil sammen med Destination Fyn, Badminton Danmark og alle gruppelederne, i november måned evaluerer på afviklingen af dette års Danisa Denmark Open.

Hvis I har input til forbedringer og ændringer der kan gøre oplevelsen endnu bedre både for tilskuere, spillere og de frivillige hjælpere, så hører vi meget gerne fra jer, og jeres input vil blive taget med i evalueringen.

Endnu engang en kæmpe tak til alle Jer frivillige hjælpere ved Danisa Denmark Open – og så håber vi på et gensyn næste år i uge 42!