Victor DENMARK OPEN

Victor Denmark Open afholdes i Odense i efterårsferien. Der er tale om en af de helt store turneringer med høj status blandt verdenstoppens bedste spillere.

32 af verdens bedste spillere/par i hver kategori samles for at dyste om æren og titlen i Odense, som er havnet i meget fint selskab sammen med de øvrige byer, der arrangerer Super Series turneringerne: Seoul, Kuala Lumpur, Birmingham, Basel, Singapore, Jakarta, Changzhou, Tokyo, Paris, Shanghai og Hong Kong.

Læs mere på http://www.denmarkopen.dk/

Frivillig hjælper

Vil du hjælpe OBK og samtidig opleve verdens bedste badmintonspillere, så meld dig som frivillig til Denmark Open i uge 42.

Tilmeld dig via link på OBK’s hjemmeside og Facebooks side eller direkte til Landtved Consult.

I forbindelse med tilmeldingen registreres du/I i Badminton Danmarks database, så alle frivillige er samlet i én overskuelig database. Denne database benyttes da alle frivillige skal registreres jf. persondataloven.

Det er Landtved Consult der står for vagtplanen, kommunikation og information til alle jer frivillige, i samarbejde med Badminton Danmark.

I kan tilmelde jer som frivillige hjælpere via dette link: http://volunteer.badmintonplayer.dk/

HUSK at have følgende informationer klar:

  • Fulde navn
  • Fødselsdato
  • Telefonnr.
  • Mailadresse
  • Om de er medlem af OBK
  • Den/de dag(e) du vil have en vagt
  • Et billede digitalt til at oploade
  • Trøje str. (skriv det i kommentar feltet)

Arbejdes opgaverne er beskrevet inde på portalen, men I kan også læse mere om dem nedenstående.

Kontrol og sikkerhedsvagt

Kontrol står for at lukke tilskuere ind til (billetkontrol), samt kontrollere at der ikke kommer personer ind på områder, de ikke har adgang til. Her er det vigtigt at have et godt overblik og kunne håndtere situationer med adgangsforhold.

Setup

Setup er det alt hvad der foregår på gulvet. Opsætning af spillehal, træningshal, udenoms lokaler osv. Alt skal sættes op og laves lækkert, som således kan bidrage til at Tv-seere og tilskuere mv. alle kan få en særlig oplevelse. Vi anbefaler at man ikke har dårlig ryg el. lign, da fysisk arbejde ikke kan undgås.

Service

Service står for behandlingen af de mange spillere, frivillige og VIP`s som er til stede. Vi tager os af
alt fra servicering ift. frugt / kaffe / kage / vand til VIP’s, dommerborde, spiller lounge osv. til
klargøring af mødelokaler, osv. En opgave for den servicemindede, som kan overskue mange
forskellige småopgaver samtidig.

VIP

Som frivillig i VIP, står du får servicering (vand, vin osv.) af VIP-gæsterne og let vedligeholdelse af rummet. Her skal du være servicemindet og være god til at konversere med gæsterne. Her er der dresscode, sorte bukser og hvid skjorte!

Transport

Alle gæster skal hentes og bringes til og fra Odense. Så hvis du kan lide at køre bil og agere chauffør, er dette opgaven for dig. Der er brug for folk der kan stå standby på udvalgte dage, men også dem der kan tage planlagte ture på både almindelige som sære tidspunkter af dagen/(’natten’).

Tolke

Vi skal bruges tolke til interview i hallen, da mange spillere primært taler eget sprog, som ift. mediebrug med fordel kan oversættes til primært engelsk til brug for dialog med mellem de mange badmintoninteresserede i verden (der er tale om asiatiske sprog som: japansk, kinesisk, indonesisk og koreansk).

Guide

Som guide kan du bruge / øve dine sprogfærdigheder. Vi skal bruge guider til at tage imod spillere og deres officials i lufthavnen, samt være kontaktperson i løbet af ugen.

P-vagt

Vi skal bruge folk til at stå̊ vagt ved parkeringspladsen og guide biler hen til nærliggende parkeringspladser. Denne opgave er primært i tidsrummet 12.00-20.00.

Aktiviteter, Kids Zone og ænder

Her er en masse aktiviteter for børn og voksne, alle skal hygges om og der holdes øje med at alt foregår i god tone mv. Der skal hjælpes ved autografskrivninger, konkurrencer, lege osv.

Og går du med en drøm om at være inde i en af ænderne, så er det også under børnerummet du skal melde dig. Ænderne er Badminton Danmarks maskotter og de skal være med til at skabe god stemning under kampene i hallen; dvs. man må gerne kunne lave lidt sjov og ballade som and!

Event-præsentation

Har du evner du gerne vil dele og bruge til gavn for badminton, inden for ordbrug som /grafik til storskærm / spille musik i pauser og v/indmarch / præmiepige / live stream kommentator / social media input / så har vi måske opgaver der er lige noget for dig. Meld dig til med en lille kommentar om din interesse, så kontakter vi dig nærmere.

Hvad får du ud af at være frivillig:

Vær med til at hjælpe OBK og oplev samtidig verdens bedste badmintonspillere på nært hold i Danmarks største internationale badmintonevent!
Hvis du er frivillig over 10 timer, har du adgang til Denmark Open alle dage – der er også mulighed for at deltage i frivilligfesten lørdag d. 23. oktober; spørg Jacob Landtved for mere information om festen.

Yderligere spørgsmål eller hjælp til tilmelding til Denmark Open kontakt venligst:

  • Jacob Landtved (eventansvarlig i OBK): jacob@landtvedconsult.com og tlf. 53 60 05 35
  • Haris Berberovic (Praktikant): praktikant1@landtvedconsult.com og tlf. 22 99 30 70