Kontingent, ungdom

Kontingent

Der er 3 forskellige kontingenter i OBK-ungdom, hvoraf nr. 1 og 2 betales af alle spillere.

 1. Tilmelding/Årskontingent, kr. 275,-. Det er en fast pris for alle medlemmer. Årskontingent betales i juni ved tilmelding til ny sæson. Herudover betaler alle nye medlemmer ved opstart efter 2 prøvetimer.
 2. Træningskontingent. Prisen varierer efter alder og antal træninger om ugen. Takster for træningskontingent fremgår af skemaet herunder. Træningskontingent er halvårligt (iht. beløb herunder) og opkræves i hhv. august og januar. Betalingen i August dækker perioden august-december. Betalingen i januar dækker perioden januar-juni.
 3. Ekstra kontingenter. Ekstra kontingenter og betalinger for særlige træningspas, ekstra træninger, individuelle træninger, specialtræning mm. opkræves separat.

Halvårlige træningskontingentsatser fremgår af nedenstående:

Gruppe1 x træning/uge2 x træning/uge3 x træning/uge
Årskontingent*275 kr.
Miniton & U9400 kr.800 kr1.200 kr.
U11500 kr.1.000 kr.1.500 kr
U13/U15/U17**600 kr.1.200 kr.1.800 kr.
Stabilitetstræning200 kr.300 kr.400 kr.

* Underordnet antallet af træninger
**Ingen forskel på træningssted*

 

Sådan bliver du medlem

 1. Kontakt vores ansvarlige for nye ungdomsmedlemmer og hør om vi har plads til dig på en af træningerne i OBK; Mette Bach Moesgaard (mbmoesgaard@health.sdu.dk) Mobil; 26 21 01 91.
 2.  Har vi plads kan vi aftale en tid til prøvetræning.
 3. Herefter møder du bare op på det aftalte tidspunkt. Er du helt ny kan du låne ketcher i hallen. Er du i tvivl om det er rette hold eller har du spørgsmål til træningen så tag kontakt til trænerne.
 4. Ønsker du at forsætte skal du efter 2-3 prøvetræninger tilmelde dig via klubbens hjemmeside
 5. Klik på menuen “Indmeldelse
 6. Ved at betale “ungdom tilmelding” oprettes du som medlem i OBK. (Bemærk det er IKKE et kontingent som dækker træningen)
 7. Når du har registreret dig som medlem får du info fra klubben omkring de konkrete træninger, turneringer, holdkampe, arrangementer mm.
 8. Du vil få besked når det er tid til at betale kontingent for de aktuelle træninger, der på samme måde betales via klubbens hjemmeside.
 9. Priser kan du finde på hjemmesiden under menupunktet ‘Ungdom’ og “træning
 10. Har du mod på at spille mere på frie baner og ledige tider i OBK, så læs mere her

Klubtøj

Hvis man gerne vil købe OBK klubtøjet for Ungdomsafdelingen.

Det fungere sådan at inde på RSL’s hjemmeside (rsl.dk) ligger der oppe i højre hjørne en grøn boks der hedder club-in-shop, den trykker man på og logger ind, med det valgt brugernavn og kodeord;

Brugernavn: OBKungdom
Adgangskode: OBKungdom

Derinde er alt OBK’s klubtøj og man kan også se hvornår næste levering forventes at være.

Club-in-Shop er for alle medlemmer, hvert medlem bestiller og betaler selv for sin ordre og alle ordrer sendes samlet til klubben, hvor det uddeles fra kontoret. Alle ordre er pakket i poser til hvert medlem der har bestilt.