Om OBK

I hjertet af Odense ligger Danmarks bedste badmintonklub – når vi selv skal sige det!

Og det gør vi faktisk. Vi siger det højt og klart og til hele verden. Ikke fordi vi vil råbe højt eller prale, men simpelthen fordi vi ikke kan lade være – fordi vi – store som små LOVE OBK. Vi er stolte af vores klub. Og det er ikke uden grund. Vi er Fyns største badmintonklub med godt 600 medlemmer og en af Danmarks største og bedste klubber rent sportsligt med en lang række flotte resultater bag os og forhåbentlig mange flere ventende forude. Vi arbejder hele tiden på at udvikle klubben på alle områder. Træning, gode resultater, fight og indsats er i højsædet, men er ingenting uden et solidt og udpræget godt fællesskab. Og det har vi i OBK. Det sociale er altid i fokus – uanset – og på tværs af alder og niveau.

Du er altid meget velkommen til at komme og opleve det for dig selv.

I OBK er vores motto “I love OBK.” Mottoet vidner om og dækker over, hvordan OBK er. I OBK dyrker vi både bredden og eliten for ungdom og senior samtidig med, at både motionister og veteraner har deres gang i OBK.

På OBK’s hjemmeside finder du information om alt, hvad der foregår i klubben. Hjemmesiden er opdelt efter de overordnede virkeområder under klubbens bestyrelse.

OBK’s mission:
Odense Badminton Klub skal skabe interesse for badminton for alle aldre og niveauer med fastholdelse i sociale og kammeratlige samvær

OBK’s vision:
OBK skal være blandt de førende badmintonklubber i Europa og dermed være trendsætter for badmintonsporten lokalt, nationalt og internationalt.