Velkommen

Velkommen til Odense Badminton Klubs Ungdomsafdeling

I OBK starter mange som miniton-spillere. Det er som udgangspunkt for de 5-9 årige, og hvert barn har hver sin forælder/voksen med hver gang. Træningstiderne er lørdage fra kl. 10-12 og onsdage kl. 15:45-17:00. Læs mere om miniton-træning her.

I OBK lægger vi vægt på udvikling af talentet ved tilknytning af trænere med en høj teoretisk og praktisk baggrund. Træningen er tilrettelagt, så den er tilpasset den enkelte spillers alder, talent, styrke og teknik, kombineret med at der søges skabt et godt klubmiljø med godt kammeratskab.

Læs mere her om ungdomstræningen i OBK og de primære roller, som indgår i vores setup som spillerne, forældrene og trænerne.

OBK har et frivilligt hårdtarbejdende Ungdomsudvalg bestående af primært forældre til børn der spiller i OBK. Ungdomsudvalget supplerer trænerne i en række af klubbens funktioner. Alle sportslige beslutninger er dog placeret hos klubbens trænere.

OBK er den bedste ungdomsklub på Fyn, som igennem årene har udviklet mange badmintonstjerner og vundet mange danske mesterskaber.

OBK er en klub med mange ungdomselitespillere.

I OBK spiller vi såvel turneringer (individuelt) og holdkampe (som et hold). Badminton skal nydes på begge måder.

I OBK tager vi de sociale aktiviteter og arrangementer alvorligt … det skal være sjovt at være medlem af OBK.

I OBK har vi en klubdragt, som vi også stiller op i når vi konkurrerer mod andre klubber. Vi optræder for klubben i mange sammenhænge. Det er klubbens hensigt, at vores spillere i alle sammenhænge repræsenterer klubben på en sådan måde, at klubben er synlig som en klub. Klubben tilstræber, at alle spillerne hvert andet år tilbydes køb af klubdragt til favorabel pris. Se hvordan man bestiller flere her.

Badminton er god motion. Og det er sjovt. Det gælder uanset, om man er til træning eller til konkurrence.

På de forskellige ungdomsfællestræninger har vi altid en træner på, som træner dig i teknik og taktik, og så skal det også være sjovt at spille badminton.

Uanset din alder, køn, teknik og ambitioner vil du mærke at det gør godt at spille badminton.

Velkommen til Odense Badminton Klubs Ungdomsafdeling.

Hvis du har lyst til at spille ungdomsbadminton, skal du være meget velkommen til at kontakte os. Du kan også læse lidt meget kort og godt om at være ny her.

Læs meget mere om OBK under de følgende menupunkter her under ’UNGDOM’.