Velkommen

Velkommen til Odense Badminton Klubs Ungdomsafdeling

I OBK starter mange som miniton-spillere. Det er som udgangspunkt for de 5-9 årige, og hvert barn har hver sin forælder/voksen med hver gang. Træningstiderne er lørdage fra kl. 10-12 og onsdage kl. 16:00-17:00. Læs mere om miniton-træning her.

I OBK lægger vi vægt på udvikling af talentet ved tilknytning af trænere med en høj teoretisk og praktisk baggrund. Træningen er tilrettelagt, så den er tilpasset den enkelte spillers alder, talent, styrke og teknik, kombineret med at der søges skabt et godt klubmiljø med godt kammeratskab.

OBK har et frivilligt hårdtarbejdende Ungdomsudvalg bestående af primært forældre til børn der spiller i OBK. Ungdomsudvalget supplerer trænerne i en række af klubbens funktioner. Alle sportslige beslutninger er dog placeret hos klubbens trænere.

OBK er den bedste ungdomsklub på Fyn, som igennem årene har udviklet mange badmintonstjerner og vundet mange danske mesterskaber.

OBK er en klub med mange ungdomselitespillere.

I OBK spiller vi såvel turneringer (individuelt) og holdkampe (som et hold). Badminton skal nydes på begge måder.

I OBK tager vi de sociale aktiviteter og arrangementer alvorligt … det skal være sjovt at være medlem af OBK.

I OBK har vi en klubdragt, som vi også stiller op i når vi konkurrerer mod andre klubber. Vi optræder for klubben i mange sammenhænge. Det er klubbens hensigt, at vores spillere i alle sammenhænge repræsenterer klubben på en sådan måde, at klubben er synlig som en klub. Klubben tilstræber, at alle spillerne hvert andet år tilbydes køb af klubdragt til favorabel pris. Se hvordan man bestiller flere her.

Badminton er god motion. Og det er sjovt. Det gælder uanset, om man er til træning eller til konkurrence.

På de forskellige ungdomsfællestræninger har vi altid en træner på, som træner dig i teknik og taktik, og så skal det også være sjovt at spille badminton.

Uanset din alder, køn, teknik og ambitioner vil du mærke at det gør godt at spille badminton.

Velkommen til Odense Badminton Klubs Ungdomsafdeling.

Sådan bliver du medlem i OBK Ungdom

  1. Alle træningshold er som udgangspunkt fyldt, og alle nye spillere skal forvente at starte på MiniTon eller Indslusningsholdene. Det afhænger af alder og erfaring. 
  2. Skriv dig på ventelisten til at blive medlem i OBK Ungdom ved at KLIKKE HER (Google Spørgeskema). Herefter bliver du kontaktet, hvis vi får en plads til dig. Vi kan ikke sige noget om, hvor lang tid man skal forvente at være på ventelisten, for det afhænger af din alder og udmeldinger. 
  3. Man bliver inviteret til en prøvetræning, hvis der er plads. Her må man være med 2-3 gange, så man kan mærke om man vil fortsætte og træneren kan se om træningstilbuddet passer.
  4. Det er muligt at låne en ketcher, men husk indendørssko og drikkedunk.
  5. Søg efter træneren, når du ankommer i hallen, så sørger de for at tage godt imod dig.
  6. Ønsker du at forsætte skal du efter 2-3 prøvetræninger tilmelde dig via klubbens hjemmeside
  7. Klik på menuen “Indmeldelse” – husk at oprette din betalingskort på profilen
  8. Du vil herefter løbende få besked på den registrerede e-mail.
  9. Priser kan du finde på hjemmesiden under menupunktet ‘Ungdom’.