REGLER FOR UNGDOMSSPILLERE

I OBK vil vi gerne have vores ungdomsspillere til at træne rigtig meget og dermed tilbringe mange timer i hallen. Men vi kan ikke påtage os ansvaret at holde opsyn og har dermed efter OBH´s anvisning (som er ejere af OBK Hallen) følgende regler for brug af hallen:

Ungdomsmedlemmer fra 15 år (U17 spillere) kan på lige fod med seniormedlemmer komme i hallen og spille med andre medlemmer på alle ledige baner. Benyttelse af hal sker under eget ansvar og med respekt for inventar og andres træning.

Ungdomsmedlemmer under 15 år (U15 spillere) kan komme i hallen og spille med andre medlemmer på alle ledige baner, dog skal de være under forælder-/voksenopsyn mens de er i hallen. Benyttelse af hal sker under forælderansvar og med respekt for inventar og andres træning.

Alle ungdomsmedlemmer kan under forælderansvar være i hallen før og efter træning, når dette sker uden gene for andre medlemmer, personale m.m. Der kan spilles på evt. ledige baner, men under alle træningslektioner er dette kun tilladt såfremt det er aftalt med den ansvarlige træner.

Alle ungdomsmedlemmer kan komme i hallen og spille med deres forældre på ledige baner i alle hallens åbningstider. Der kan ikke bookes baner på forhånd, så det er en chance man tager om der er plads.

Det er ikke tilladt at tage venner og bekendte med i hallen for at spille. OBK’s baner er som udgangspunkt kun for medlemmer af Odense Badminton Klub.