Holdkampe – ungdom

Klik her for at finde den samlede holdoversigt

Sådan stiller vi hold

Som udgangspunkt vil vi igennem holdkampe gerne udfordre og udvikle spillerne. Vi tilmelder efter de regler der er mht. pointfordeling, men vælger aldrig for små udfordringer. Vores mål er ikke at vinde holdturneringerne, men at udvikle dygtige spillere.

Til alle hold har trænerne udtaget en bruttotrup. Det er dem der som udgangspunkt er med på holdet. Men henover sæsonen kan/vil der ske ændringer. Spillerne udvikler sig forskelligt, der er afbud, skader mm. Så alle hold er vejledende.

Til Hold DM forsøger vi at tilmelde hold i landets bedste rækker. Her er målet at nå så langt som muligt og at nå klubbens målsætninger om placeringer og evt. medaljer. Dermed stilles holdene i stærkeste opstilling alt efter, hvor trænerne tror på de bedste medaljechancer. Til hold DM udtages evt. reserver. Reserver vil inden tilmelding få besked såfremt de IKKE garanteres spilletid.

Til DMU for hold i de lavere rækker deltager vi med de hold som kvalificerer sig, Her er det som udgangspunkt de spillere som i løbet af sæsonen har spillet på holdet, der kommer med.

Har vi flere hold tilmeldt i samme række vil vi ofte stille 2 el. 3 lige hold og til evt. DMU-hold samle det stærkeste hold. Alle spillere der kommer med garanteres kampe.

I de enkelte kampe stiller trænerne holdet og holdopstilling med fokus på:

  • Ranglisten (det er et krav)
  • Hvordan det er bedst for holdet
  • Hvordan de gerne vil udfordre spillerne

Det er altså ikke nødvendigvis den bedste dreng der spiller hs, hvis trænerne vurderer at han skal bruges i mix. Den bedste dreng kan, såfremt det overholder ranglistereglerne, også sættes i 2. Hd for at styrke den osv.

Holdledermappe

Som holdleder kan du finde information om dine opgaver som holdleder og andre praktiske ting i holdledermappen.