Spinning for Winning – OBK’s Cykelsponsorer

Spinning for Winning 2016 satte nye rekorder

Lørdag den 23. april 2016 afholdt OBK’s sponsorudvalg igen “Spinning for Winning” i OBK-hallen sammen med den årlige klubdag hvor der også blev spillet finaler i klubmesterskaberne i alle aldersgrupper.

Spinning for Winning 2016

Der var 11 teamcykler i gang, og godt anført af Christian Busborg som indpisker og Henrik ”Elvis” Busborg som konferencier blev der trådt ekstra kraftigt i pedalerne, og der blev i alt trampet imponerende 84.000 kr. ind til OBK’s ungdomsarbejde og talentudvikling.

Alle 11 cykelteams cyklede mere end 30 km på en time, og det udløste det maximale beløb. Mest imponerende var det, at Team U9 med tre unge spillere på holdet nåede flotte 35,1 km!

Team Nyholm/Larsen kørte længst af alle med 45,3 km på computeren godt hjulpet af et par hurtige ligaspillere, men det var Team Thusgaard, der med ikke færre end 12 sponsorer i ryggen, tog den gule førertrøje og kørte 17.000 kr. hjem til klubben!

En kæmpe stor tak til alle 56 sponsorer der bakkede op om eventen. De modtager sæsonkort/fribilletter til alle hjemmekampe i Badmintonligaen i sæsonen 2016/17.

Alle ”Spinning for Winning” sponsorer bliver eksponeret i OBK’s kampprogrammer og på obk.dk i sæsonen 2016/17, og får navnet på en særlig ”Spinning for Winning” 2016 sponsortavle i OBK-Hallen.

TAK TIL SPONSORERNE – STØT DEM, FOR DE STØTTER OBK!

Se billeder fra OBK’s klubdag på OBK’s Facebookside: https://www.facebook.com/odensebadmintonklub?sk=photos

SFW 2016 Sponsorer