Turneringer i OBK Ungdom

OBK ungdomsturneringer sæsonen 2020/2021

Vi har en række OBK turneringer i løbet af denne sæson, som I kan melde jer til. I kan se hvornår der er en for jer her.

For at tilmelde sig alle turneringer i Danmark skal man faktisk benytte BadmintonPlayer.dk.

BadmintonPlayer

BadmintonPlayer.dk er Danmarks officielle badmintonportal for klubber, spillere og badmintoninteresserede.

BadmintonPlayer.dk finder man Sæsonplanen og her kan man tilmelde sig til alle individuelle turneringer.  Der er også her I finder deltagerliste og link til invitationer og programmer mv.

Her kan man finde Ranglisten over alle spillere i DK . Bemærk I kommer først på ranglisten når I har spille en holdkamp eller en turnering.

BadmintonPlayer.dk kan I også se resultater for alle turneringer og alle holdkampe. Indimellem kan I også følge med på live score, hvis den enkelte arrangør har slået det til.

OBK vil løbende oprette jer som spillere på BadmintonPlayer.dk og dermed får I en spillerprofil med ID-nummer. Hvis I ikke er oprettet kan I kontakte ansvarlig for nye medlemmer, Mette Bach Moesgaard, så får Mette jer oprettet.

I skal selv ind og oprette en bruger på BadmintonPlayer.dk ved at tilmelde jer, og når I har oprettet en bruger skal I tilknytte jeres spillerprofil til brugerprofil. Det står alt sammen på  BadmintonPlayer.dk  under FAQ.