Bliv frivillig til TINDERBOX 25.-27. juni 2020

På baggrund af fortsat lukning af Danmark og dermed store arrangementer, vil der ikke være behov for frivillige til Tinderbox.

Odense Badminton Klub (OBK) har igen fået mulighed for at stille med frivillige til

Tinderbox tor. 25. jun. – lør. 27. jun. 2020!

De frivillige fra OBK skal være med til at løse samme opgave som i 2019, nemlig opgaven som:

RE-FRESHER: First mover og ambassadører for kampen mod unødvendig engangsplast!

Tinderbox er gået sammen med Tuborg, NorthSide, Roskilde Festival og GRØN Koncert om et nyt bæredygtigt alternativ til engangsplastikkrus. I stedet for engangsplastik skal der nu anvendes bæredygtige og genbrugelige plastkrus.

I 2019 blev denne ambitiøse drøm for første gang til virkelighed, og du vil derfor komme på et team, som lærte en masse sidste år, og er SÅ klar til at arbejde videre med projektet i 2020.

Dine opgaver bliver bl.a. at hente brugte krus og kander i barerne, køre dem til vask i det nye, innovative bæst af en opvaskemaskine på 13,4 meter, og køre dem ud til barerne igen. Re-cycling og re-freshing for the win!

Der er rig mulighed for at arbejde sammen med dine venner, da der er mange frivillige på ad gangen, så det er ren Win Win!

Re-Fresher vagter er på 8 timer og ligger under festivalen i tidsrummet kl. 8-16 og kl.15-23 (torsdag til søndag) og man tegner sig for 2 vagter, helst en dagvagt og en aftenvagt fordelt over to dage.

Som foreningsfrivillig får du:

  • Access Pass (Partout armbånd) til hele festivalen
  • T-shirt 
  • Vandflaske
  • Gratis kaffe/the under vagt
  • Mad på vagt (1 måltid pr 6 timer)
  • Adgang til Volunteer Hub (frivilligområdet) med rabat på drikkevarer m.m.
  • Optjente penge til din forening

Bemærk, at du som frivillig (af forsikringshensyn) skal være over 18 år når festivalen afholdes. OBK får betaling for hver frivillig vi kommer med og er ansvarlig for, at de frivillige dukker op til deres vagter.

Tilmelding kan ske til OBK’s forretningsfører John Thrane, mail john.thrane@outlook.dk  gerne hurtigst muligt, da Tinderbox gerne vil vide om OBK kan stille med 15-20 frivillige hjælpere snarest muligt. I første omgang tilmelding med dit fulde navn, mail og telefonnummer.

Bemærk at du senere skal oplyse Tinderbox om dit cpr.nr. da de laver en tjek på alle frivillige. Det sker via deres portal, hvor alle frivillige registreres. Du skal IKKE oplyse eller sende cpr.nr. til OBK.