Sæsonstart 2020/2021

Kære alle medlemmer

En ny sæson står for døren og vi glæder os til at tage imod både nye som gamle medlemmer fra mandag d. 10. august.

Afslutningen af sidste sæson blev en pudsig affære, hvor coronavirus gjorde det vanskeligt at slutte af på sædvanligvis. Og coronavirus vil fortsat i den kommende periode få indflydelse på, hvordan vi alle forholder os, når vi igen betræder badmintonhallen og de grønne baner. Der vil derfor være en række forskellige forhold, som alle skal være opmærksomme på fremover. De beskrives herunder.

Corona

  • Hold 1 meters afstand til andre baners spillere
  • Brug håndsprit som er opstillet i hallen og mellem banerne
  • Overholder de almindelige hygiejneregler
  • Bliv hjemme hvis du er sløj/syg
  • Sprit af ved banen efter brug – netstolper, bænke, kost og andet man evt. har været i berøring med (ikke selve banen). Sprit og klude findes i hallen
  • Brug de sidste 5 minutter af banetiden på klargøring til de næste
  • Medbring en ekstra dunk vand, så kø undgås ved vask og toiletter
  • Omklædningsrum kan tidligst benyttes fra 1. september. Klæd derfor om hjemmefra.

Ombygning
Derudover er det pt. igangværende ombygning af herrernes omklædningsrum og toiletter, hvilket betyder, at omklædning og toiletter i gangen ikke kan benyttes i opstarten. Ombygningen forventes færdig i uge 34.

Ind- og udgang
Ombygningen betyder også, at der i starten skal benyttes nødudgang ved den lille parkeringsplads til venstre for hallen til indgang. Nødudgang til højre hallen benyttes når hallen forlades. Dette er ligeledes en afstandsforanstaltning i corona-sammenhæng. Følg skiltene ved hallen.

Lakering af halgulv
Hallens gulv skal lakeres, som det gøres hvert år. Grundet ovenstående beskrevne ombygning har dette desværre ikke være muligt at foretage henover sommeren grundet byggestøvet. Derfor vil gulvet lakeres torsdag d. 13/8 fra kl 12. Lakken skal hærde frem til mandag morgen, hvorfra der igen vil være mulighed for at spille. Det betyder, at alle aktiviteter i hallen i denne korte periode er aflyst.

Med ønsket om en god sæson

Henrik Kryger, Formand OBK

I Love OBK