Medaljeregn til fynske badmintontalenter

Næste generation af de danske badmintonstjerner har svedt bravt ved DM for ungdom der blev afviklet fredag, lørdag og søndag i Greve Idrætscenter.

Odense Badminton Klub var flot repræsenteret på medaljeskamlen og de fynske badminton-talenter kunne drag hjem over Storebæltsbroen med ikke mindre end 17 DM-medaljer i guld, sølv og bronze i badmintontaskerne.

I U13-rækken blev til flotte DM-guld-medaljer i damedouble til OBK’s Caroline Mouritsen og Nicoline Tang, og guld i herredouble til OBK’s Phillip Kryger Boe sammen med Salomon Adam Thomasen (Højbjerg).

I U 17- rækken blev det til to gange guld til William Kryger Boe, først i mixed double sammen med klubkammeraten Emilia Nesic, OBK og dernæst i herredouble sammen med den fast makker Christopher Vittoriani, Gentofte. Og så kan det også bemærkes, at OBK’s Simona Pilgaard hentede to gange sølv, først i damesingle og dernæst i damedouble sammen med Anna Siess Ryberg, Hvidovre.

DM medaljehøst til Odense OBK UDM 2020

U-13
Mixdouble: Caroline Mouritsen (OBK) Jesper Østergaard Christensen (Højbjerg) (SØLV)
Nicoline Tang / Phillip Kryger Boe (OBK) (BRONZE),
Marie Viscovich (Gentofte) / Saxo Norman Andersen (OBK)(BRONZE)
Damesingle: Nicoline Tang (BRONZE)
Herresingle: Phillip Kryger Boe (SØLV), Saxo Norman Andersen (BRONZE)
Damedouble: Caroline Mouritsen/Nicoline Tang (GULD)
Herredouble: Salomon Adam Thomasen (Højbjerg) / Phillip Kryger Boe (OBK) (GULD)
Jesper Østergaard Christensen (Højbjerg) / Saxo Norman Andersen (SØLV)

U-17
Mixdouble: Emilia Nesic / William Kryger Boe (GULD)
Damesingle: Simona Pilgaard (SØLV)
Damedouble:
Anna Siess Ryberg (Hvidovre) / Simona Pilgaard (SØLV)
Frederikke Østergaard (Kolding) / Emilia Nesic (OBK) (BRONZE)
Herredouble: Christopher Vittoriani (Gentofte) / William Kryger Boe (GULD)

”Det var et godt OBK UDM for Odense Badminton Klub helt overordnet set, hvor vi måske endda kunne være gået hjem med flere medaljer, havde OBK’ere ikke mødt hinanden i flere kvartfinaler”, fortæller OBK’s ungdomsformand Brian Moesgaard.

”Det var tydeligt at flere af vores spillere var gået markant frem til det her UDM på trods af Covid-19 pause. Det giver en god base for ungdomstræningen den kommende sæson. Der er noget at bygge på”, siger en meget glad ungdomsformand.