“Nyt” ansigt i OBK – Jacob Landtved

OBK har indgået en aftale med Jacob Landtved fra eANDSPORT. Jacob har været tilknyttet OBK’s sponsorarbejde i lidt over et års tid, og den aftale er nu forlænget yderligere et år. Jacob skal hjælpe med at løfte sponsorarbejdet i OBK, og skaffe endnu flere sponsorer til klubben til fordel for alle aldre. Derudover kommer Jacob til at hjælpe med en række andre opgaver, som tidligere har været placeret ved forretningsfører, John Thrane, som op til denne sæson er gået på pension.

Jacob er uddannet skolelærer og har en lang karriere bag sig som skoleleder i efterskoleverdenen. I mange år har Jacob ligeledes fungeret som sports- og talent chef hos GOG-håndbold. Jacob er også et stort aktiv ift. eliteskolerne i Odense og står blandt andet bag Odense Elite College ligesom han i mange år arbejdet på Oure.

Bestyrelsen ser frem til at fortsætte samarbejde med Jacob.