Maiken Fruergaard Sørensen er tilbage i den blå bluse i OBK-comeback i Badmintonligaen

Landsholdsspilleren Maiken Fruergaard Sørensen er tilbage i den blå OBK-bluse når Badmintonligaen stater igen tirsdag den 25. august. Mandskabet fra RSL ODENSE OBK kommer på en vanskelig opgave i Vendsyssel.

RSL ODENSE OBK starter med en langtur til nordjyske Vendsyssel som sluttede sidste sæson af i toppen af Badmintonligaen. COVID-19 spændte ben for de ambitiøse nordjyders videre færd i medaljeslutspillet, så de er med garanti stærkt opsatte på at få en god start på den nye sæson.

Nordjyderne har oprustet på herresiden og har hentet doublespilleren Mathias Christiansen fra Greve Strand til holdet, der også tæller Jan Ø. Jørgensen og Viktor Svendsen i herresinglerne.

RSL ODENSE OBK har alle spillere på plads fra sidste sæson, og har toppet damesiden med landsholdsspilleren Maiken Fruergaard Sørensen der efter en pause på 3 år er tilbage i den blå OBK-bluse. Dermed kan RSL ODENSE OBK stille med en damedouble bestående af de danske mestre Sara Thygesen og Maiken Fruergaard, og de to topspillere bliver et vigtigt kort i kampen om point i badmintonligaen, spår OBK-formand Henrik Kryger.

”Vi har længe ønsket at se Maiken Fruergaard Sørensen på OBK-holdet igen, og vi er glade for at hun har valgt at følge Sara Thygesen, og vende tilbage til Odense Badminton Klub. Maiken Fruergaard og Sara Thygesen i damedouble og mixed doublerne vil helt sikkert være med til at skabe den nødvendige ro og selvtillid på holdet”, siger Henrik Kryger.

RSL Odense OBK’s ligatrup 2020/2021

Damer:
Sara Thygesen, Maiken Fruergaard, Camilla Martens, Simona Pilegaard, Emilia Nesic og Lia Salehar

Herrer:
Steffen Rasmussen, Magnus Klinggaard, Mads Thøgersen, William Kryger Boe, Adam Hall og Patrick Bjerregaard.

Torsdag den 27. august tager RSL Odense OBK imod Team Skælskør-Slagelse (TSS) på hjemmebanen i den gamle hal i Godthåbsgade. Også TSS havde sikret sig en plads i medaljeslutspillet, men kunne med mange udenlandske spillere på holdet ikke deltage pga. COVID-19 restriktioner.

Holdkampen afvikles som et lukket arrangement med inviterede gæster og begrænset deltagerantal på 175 personer efter de retningslinjer som Badminton Danmark har udstukket ifølge myndighedernes anbefalinger.

Stående f.v.: Frederik Horn, ass. træner og cheftræner Lennart Engler, Magnus Klinggaard, Steffen Rasmussen, Mads Thøgersen, William Kryger Boe, Patrick Bjerregaard, formand Henrik Kryger og direktør Rasmus Skousen, RSL Europe.