Guldvinderne fra Skovshoved besejret i OBK-hulen

Af John Thrane

RSL Odense OBK vandt torsdag aften sæsonens første sejr over sidste sæsons mesterhold Skovshoved, der blev besejret 5-4 i OBK-Hallen.

Sejren blev grundlagt i 1. mixed double, hvor den nykårede EM-Guldvinder i ungdom, William Kryger Boe sammen med rutinerede Sara Thygesen besejrede Sara Lundgaard og spillede træner Joachim Fischer med 24 – 22, 21 – 13. Samtidig vandt Mads Thøgersen overbevisende 2. herresingle med 21 – 11, 21 – 13 over Mikkel Enghøj.

I 1. damesingle fortsatte Camilla Martens den gode stime for hjemmeholdet med en hårdt tilkæmpet sejr over Sophia Grundtvig, der blev besejret med 14 – 21, 21 – 8, 21 – 13. Sara Thygesen og Maiken Fruergaard sørgede for den fjerde sejr i damedoublen, og så kunne William Kryger Boe og Mads Thøgersen cementere sejren i 1. herredouble med at vinde over Joachim Fischer og Carsten Mogensen med cifrene 11 – 21, 21 – 17, 21 – 15 i en seværdig kamp, hvor de to unge OBK’ere måtte grave dybt i den taktiske værktøjskasse for at besejre de rutinerede modstandere.

Med sejren fik et hårdt prøvet Odense-mandskab et tiltrængt løft på selvtilliden, og kan sætte 7 matchpoint ind på kontoen og rykker dermed væk fra sidstepladsen i Badmintonligaen.

”Det var en meget, meget vigtig sejr for holdet, og det har givet os troen på, at vi kan bide os fast i midterfeltet i ligaen. Der venter nu nogle spændende opgør inden Jul, hvor vi får besøg af begge Aarhus-klubber”, siger OBK-formand Henrik Kryger.

Næste kamp bliver på hjemmebanen i Godthåbsgade hvor ViaBiler/Højbjerg kommer på besøg den 3. december. 14 dage efter den 17. december. kommer Aarhus AB på besøg.