RSL Odense OBK holdt fast i sejrskurs i egen hule

Torsdag aften tog RSL Odense OBK imod Aarhus AB, og de unge OBK’ere holdt fast i de gode takter og sikrede holdet den anden sejr i Badmintonligaen på blot to dage.

Tirsdag aften blev Greve Strand besejret 6-3 på udebane, og torsdag måtte Aarhus AB drage tilbage til smilets by med et nederlag på 7-2 i badmintontaskerne.

Det kunne let være blevet 8-1, da OBK’s Steffen Rasmussen i 1. herresingle havde flere matchbolde, men ærgerligt måtte se sejren gå til David Kim Kristensen med 22-24 i 3. sæt.

Igen var det sikre sejre i begge mixed doubler, der sendte holdet afsted på vinderkurs, og i 1. damesingle fulgte Camilla Martens op med en god sejr. Mads Thøgersen vandt 2. herresingle på walkover, da Aarhus-spilleren blev skadet i 3. sæt ved stillingen 11-8. Skaden betød, at 2. herredouble også gik til Odense.

RSL Odense OBK’s stærkeste kort er DM-vinderne Sara Thygesen og Maiken Fruergaard i damedouble, og de svigtede heller ikke denne gang, og vandt sikkert i to sæt. Til slut kunne 1. herredouble med Adam Hall og Patrick Bjerregaard cementere en overbevisende 7-2 sejr til hjemmeholdet.

Det er en tilfreds OBK-formand Henrik Kryger der inden julepausen kan gøre status efter 7 runder i ligaen:

”Det har været en super god uge med to rigtig vigtige sejre mod hold som ligger lige under os i ligaen. Det giver masser af selvtillid til de sidste to kampe i grundspillet hvor vi først møder Gentofte hjemme den 2. februar 2021 og derefter slutter af på udebane i Værløse”.