RSL Odense OBK taber bundgyser i egen hule

RSL Odense OBK og Gentofte bytter plads i bunden efter bundgyser i Godthåbsgade. Mandskabet fra Gentofte vandt 6-3 over et svækket hjemmehold, og de to hold bytter dermed plads i badmintonligaen, hvor holdene ligger helt tæt.

RSL Odense OBK måtte på forhånd se bort fra stærke Sara Thygesen, der må holde pause fra træning og turnering på grund af den øjenskade som hun pådrog sig for to uger siden foran rullede kameraer til Superserie 1000 turneringen i Thailand. Samtidig måtte OBK’s stærke skotske doublespiller, Adam Hall, blive hjemme i Glasgow pga. Corona-restriktioner.

RSL Odense OBK strittede dog godt imod, og især i 1. mixed double blev tæt, hvor William Kryger Boe og Maiken Fruergaard Sørensen tabte i tre sæt med 17-21, 21-17 og 17-21 til Gentoftes Kasper Antonsen og Celine Juel. Det blev også spændende i 2. herresingle, hvor Mads Thøgersen var oppe imod Gentoftes unge Christopher Vittoriani. Her kunne Mads Thøgersen løfte armene med en sejr på 24-22, 21-18.

De to sidste sejrer til hjemmeholdet kom i 2. damesingle hvor unge Simona Pilgaard fik comeback på ligaholdet med en sikker sejr på 21-14, 21-16 over Mathilde Haapanen, og i damedoublen hvor Camilla Martens og Maiken Fruergaard vandt 21-16, 21-10.

Inden sidste runde der spilles på mandag den 8. februar, ligger RSL Odense nr. 8 i ligaen med 35 point. På 9. pladsen, der udløser en kval-kamp mod vinderen af 1. division, ligger Greve Strand med 32 point. På 10. og sidstepladsen ligger Aarhus AB med 17 point, uden chance for at nå 9. pladsen.