RSL Odense OBK skal spille kvalifikation for en ny ligasæson

Efter en spændende 9. runde i Badmintonligaen er det afgjort, at RSL Odense OBK slutter på en 9. plads i Badmintonligaen, og skal spille en kvalifikationskamp mod nr. 2 fra 1. division.

Det ligger fast efter en forrygende afslutning på grundspillet i Badmintonligaen, hvor der blev rykket godt og grundigt rundt på placeringerne, både i top og bund.

RSL Odense OBK måtte indkassere et 1-8 nederlag på udebane i Værløse. Fraværet af tre af holdets stærkeste kort, Sara Thygesen, Adam Hall og Steffen Rasmussen blev for dyrt. OBK’s ene gevinst kom i damedoublen, hvor Maiken Fruergaard og Camilla Martens vandt 21-11, 21-19.

OBK-mandskabet skal roses for en flot indsats i en vanskelig udekamp. Værløse spillede for en plads i medaljeslutspillet, og med 8-1 sejren klemte Værløse sig akkurat ind på en 3. plads.

Fem af kampene gik i tre sæt, og 2. herredouble med debutanten Oliver Thomsen og Patrick Bjerregaard havde matchbold ved stillingen i 23-22 i 2. sæt. Også Camilla Martens i 1. damesingle var tæt på en sejr i en lang 3-sætter mod Julie Dawall, der vandt med de tætte cifre 22 – 20, 19 – 21, 21 – 18.

Datoen for kampen afhænger af hvornår myndighederne giver lov til at afvikle holdkampe i øvrige rækker igen. Et godt bud er maj eller juni måned.