Forpagter til Danmarks bedste badmintonhal – lige midt i Odense

I hjertet af Odense ligger en af landets bedste badmintonklubber, der til daglig har til huse i en af landets absolut bedste badmintonhaller.

I rigtig mange år er der drevet café i hallen, og det skal der også fremover. Hallens nuværende forpagter ønsker dog ikke at fortsætte, hvorfor der søges ny med opstart 1. august 2021.

Aktiviteterne i hallen spænder vidt fra stævner, turneringer og holdkampe i hallen med op til flere hundrede deltagere over sponsorarrangementer, julefrokoster, konfirmationer og naturligvis de daglige træninger mv. Som forpagter af caféen vil der være rig lejlighed til at forløse yderligere potentialer, og hallens bestyrelse har ønske om at udvikle denne samt caféen, så de i fremtiden vil udgøre en større del af nærmiljøet.

Som forpagter i Odense Badminton Hal vil man råde over caféens lokaler, køkken og betjeningsområde, som er beliggende på første sal. I forbindelse med forskellige arrangementer i hallen er der ligeledes mulighed for at flytte servering ned på banerne og dermed være endnu tættere på kunderne.

Der vil ligeledes være mulighed for at videreudvikle caféens tilbud ved f.eks. at tilbyde “mad-ud-af-huset” eller andet. Kun fantasien sætter grænser for den fortsatte udvikling.

Hallens største lejer er Odense Badminton Klub, som har ca. 580 medlemmer. Klubben står i løbet af året for flere arrangementer af badmintonmæssig karakter, og det forventes, at forpagteren indgår i samarbejde og dialog med klubben ang. gode tilbud og muligheder ifm. disse arrangementer.

OBH arbejder sammen med Odense Kommune omkring udviklingen af hallen og bestyrelsen har derfor interesse i, at driften i videst muligt omfang sker med udgangspunkt i de krav og anbefalinger Odense Kommune stiller. OBH’s nye forpagter skal være indstillet på, at følge Fødevarestyrelsens og andre myndigheders regler og krav for cafedrift.

Vi forventer:

  • at du er imødekommende, servicerende og smilende
  • at du har kreative idéer til den fortsatte udvikling af hallen
  • at du kan sammensætte et menukort der såvel indholds- som prismæssigt lever op til kundernes forventning
  • at du kan håndtere betjening af såvel individuelle kunder som selskaber
  • at du kan skabe en hyggelig og afslappet atmosfære
  • at du indgår aktivt i det interne samarbejde med administration og klubbens øvrige personale

Forpagtningsaftalen er underlagt en forpagtningsafgift som fastlægges i samarbejde mellem forpagter og bestyrelsen.

Send ansøgning med tilhørende CV til bestyrelsesformand Christian Fischer på fondenobh@gmail.com. Vi ser gerne at ansøgningen beskriver, hvordan du kan se udviklingen og potentialerne af caféen i de kommende år.

Ønskes en besigtigelse af Caféen og Odense Badminton Hal inden ansøgning, kan dette aftales ved at kontakte Michael Jørgensen på tlf. 2883 8855.

Bestyrelsen behandler ansøgninger løbende. Ansøgningsfrist er 31. maj 2021.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til formanden på tlf. 2566 3993 alle hverdage efter kl. 17, alternativt til Andreas Bassett.på tlf. 2538 5702.