Genåbning af OBK

Sent mandag aften præsenterede regeringen en samlet rammeaftale for genåbningen af Danmark.

Odense Badminton Klub og Badminton Danmark arbejder nu på højtryk for at få afklaret i detaljer hvad det betyder for badmintonsporten. Så snart vi ved mere om, hvordan og hvorledes badmintonsporten åbner op, melder vi det ud.

Indtil videre ligger det i planen for genåbningen klart, at der fra den 21. april åbnes for indendørs idræt i organiseret regi for børn og unge under 18 år uden krav om coronapas – vi har en forventning om at badmintonsporten er med fra 21. april. 

Næste led i genåbningen sker efter planen den 6. maj, hvor, hvor der åbnes for indendørs idræt for voksne over 18 år med coronapas – her håber vi også at badmintonsporten er med.

I tredje omgang pr. 21. maj åbnes med krav om coronapas de resterende idrætsaktiviteter, som ikke er åbnet.

Når vi kommer tættere på vender vi tilbage med yderligere information