OBK indgår ny aftale med RSL Europe som hovedsponsor

RSL Europe og Odense Badminton Klub bygger videre på mangeårigt samarbejde med en ny 4-årige aftale.

RSL Europa har i 10-årig periode været Odense Badminton Klubs faste samarbejdspartner omkring levering af badmintonbolde og beklædning. Dette samarbejde er nu forlænget med en ny 4-årig aftale, der rækker frem til sommeren 2025. Med aftalen fortsætter RSL Europe også som hovedsponsor i Odense Badminton Klub.

”I RSL Europe er vi meget glade for en forlængelse af samarbejdet, og vi er stolte over den gensidige tillid som et så langt samarbejde bygger på”, udtaler direktør i RSL Europe, Rasmus Skousen, og fortsætter:
”I RSL Europe tror vi på, at gode relationer kan udvikle vores forretning. RSL Europe ser Odense Badminton Klub som en spydspids i dansk badminton, og vi ønsker med den nye 4-årige aftale at bakke op om både talentudviklingen, bredden og eliten i klubben, og så selvfølgelig også hele projektet omkring ligaholdet, ”RSL Odense OBK”.

Også formanden for Odense Badminton Klub, Henrik Kryger Madsen, havde det store smil på, da den nye 4-årige aftale blev underskrevet.
”Der er gennem de seneste 10 år blevet opbygget en stor tillid mellem RSL Europe og Odense Badminton Klub, og det har en betydelig værdi for begge parter”, siger Henrik Kryger og tilføjer:

”I forbindelse med valget af RSL Europa har vi lagt stor vægt på leveringssikkerhed og kvaliteten på boldene. Og så har vi haft fokus på det høje serviceniveau omkring levering af klubtøj til alle klubbens medlemmer. Derfor har RSL Europe været et naturligt valg for os som samarbejdspartner, og vi er meget stolte over, at vi har kunne indgå en ny 4-årig aftale der er til stor gavn for alle klubbens medlemmer”, siger Henrik Kryger.

OBK’s formand Henrik Kryger Madsen (tv) og direktør for RSL Europe, Rasmus Skousen, med den nye klubtrøje som alle OBK’s ungdomsspillere og turneringsspillere skal spille i den kommende sæson. Foto: OBK