OBK forlænger med Danmarks stærkeste damedouble

Det er med store glæde og stolthed at Odense Badminton Klub (OBK) kan offentliggøre, at Danmarks stærkeste damedouble med Sara Thygesen og Maiken Fruergaard er klar til en ny sæson for OBK.

Sara Thygesen blev hentet tilbage til RSL Odense OBK’s ligamandskab for to sæsoner siden, og op til i denne sæson hentede klubben også Maiken Fruergaard tilbage i den blå OBK-trøje.

”De to stærke og rutinerede double-spillere har haft stor betydning for RSL Odense OBK’s ligahold i denne sæson. Så det er klart, at de har stået øverst på listen over spillere som vi har ønsket at have på holdkortet til den nye sæson”, siger OBK-formand Henrik Kryger.

Sara Thygesen og Maiken Fruergaard glæder sig til en ny sæson for RSL Odense OBK’s ligamandskab:

”Vi glæder os til at spille endnu en sæson i Odense. Det har jo været en noget rodet afslutningen af de to sidste sæsoner pga. covid-19 situationen, så det er dejligt, at vi nu er sikret endnu en sæson i ligaen. Vi håber, vi kan gøre det godt i ligaen til næste sæson, så klubben kan spille med om de sjove pladser i ligaen”, siger det stærke double-par.

Spændende OL-kvalifikation
Sara Thygesen og Maiken Fruergaard går et par travle måneder i møde med en spændende OL-kvalifikation. Lige nu er Danmarks stærkeste damedouble nr. 15 på verdensranglisten, og er nr. 11 på listen over damedoubler der er kvalificeret til OL-turneringen i badminton, hvor der kun er plads til 16 par.

”Vi har en lang tur foran os de kommende to måneder hvor vi skal spille individuel EM og 3 turneringer der tæller med i kvalifikationen til OL. Vi starter her i slutningen af april til EM i Kiev, Ukraine. Vi glæder os rigtig meget til at komme ud og spille, men det bliver også en hård udfordring med 6 uger væk fra Danmark, men vi er klar til at give den fuld gas”, siger Sara og Maiken, der er seedede som nr. 3 i EM-turneringen, der spilles fra den 27. april til 2. maj.

Efter EM i Kiev går turen til India Open i New Dehli, derefter til Malaysia Open i Kuala Lumpur, og de to fynske piger slutter af i Singapore med Singapore Open. Et par gode resultater i disse turneringer vil efter alt at dømme sikre de to OBK’ere en OL-billet til Tokyo.