Tillykke til alle medaljetagere til DMU hold

OBK Ungdom har spillet med om Danmarksmesterskaberne for ungdomshold her i weekenden. OBK havde hold med både i U13, U15 og U17. Der blev spillet mange kampe, og jeg var så heldig at repræsentere Badminton Danmark til mesterskaberne, så jeg så faktisk flere af kampene.

Stort tillykke til alle spillerne med de fine resultater;
U13 holdet vandt sølvmedaljerne.
U15 vandt sølvmedaljerne. 
U17 vandt bronzemedaljerne.

2 finaleplaceringer til OBK. Flot. Godt spillet alle! I U13 var holdet så tæt på guldet som overhovedet muligt med resultatet 4-5. 1 kamp afgjorde sejren til Solrød Badminton Klub. I U15 blev det til sølvmedaljer til OBK-holdet. Højbjerg Badminton Klub var i U15 ret suveræne. Først slog Højbjerg i puljekampene OBK2 1-8, og i finalen slog Højbjerg OBK1 1-8. I U17 blev det til bronzemedaljer. Højbjerg afgjorde det for OBK’s U17 hold med resultatet 3-6. Man kan se alle resultaterne på badmintonplayer.dk

Flot spillet alle sammen. Og tillykke med de flotte placeringer..