Velkommen til sæsonen 2021/2022

Kære alle medlemmer

Hvad er mere passende ovenpå en OL-guldmedalje til vores alle sammens Viktor Axelsen end at byde velkommen til en ny badmintonsæson i OBK.

I bestyrelsen glæder vi os rigtig meget til at tage imod nye som gamle medlemmer ovenpå en mærkelig sidste sæson, hvor covid-19 gav mange ændringer. Heldigvis er forholdene nu meget mere, som vi kender dem.

Der er flere ting, som vi gerne vil dele her op til sæsonstart, og det vil vi forsøge at gøre i dette nyhedsbrev.

 • Sæsonstart er 9. august, hvor alle normale træninger igen starter op. Ligeledes kan motionister benytte banerne om eftermiddagen og om aftenen. Øvrige må lige vente en uges tid endnu til 16. august, hvor også morgen- og formiddagstimer igen er klar.
  Miniton starter 21. august.
 • Martin Eriksen er ansat som ungdomstræner og administrativ medarbejder pr. 1. august. Martin vil i den sammenhæng varetage en række administrative opgaver for OBK og OBH, og Martin vil have sin daglige gang i hallen med kontakt til jer medlemmer. Tag rigtig godt imod Martin.
 • I midten af september, lidt senere end først forventet, åbner caféen igen med nye forpagtere og efter en større ombygning. Vores nye forpagtere driver i dag også caféen i bolbrohallen og kender altså godt til foreningslivet, og de vil gøre rigtig meget for det gode klubliv. Mere information vil følge herom, når vi nærmer os september.
 • Ligakampe spilles igen i år i OBK, hvor både kendte og nye ansigter skal sikre nogle gode resultater. Sara, Maiken, Simona, Patrick og William er igen at finde på holdkortet. Af nye men alligevel kendte ansigter kan det nævnes, at Søren Hald og Søren Gravholt vender tilbage til OBK.
 • Vigtige datoer i sæsonen findes nedenfor, hvor vi har lavet en samlet oversigt. Disse kan ligeledes ses i kalenderen på www.obk.dk.
  Det er ikke alle ligekampe, der endnu er programsat. Så snart det er tilfældet vil disse blive lagt i kalenderen på hjemmesiden.
  Ligeledes er der flere holdkampe for både veteraner, ungdom og øvrige seniorhold, som ikke fremgår af nedenstående oversigt, men som føres i kalenderen på hjemmesiden hurtigst muligt.

Vel mødt til en ny sæson.

Bestyrelsen i OBK

Vigtige datoer

August 
9. augustSæsonstart
Motionister kan spille fra om eftermiddagen
14.-15. augustU13 stævne i OBK
16. augustFormiddagstimer for motionister kan tages i brug
26. augustLigakamp i OBK – RSL Odense OBK vs. Greve
September 
2. septemberLigakamp i OBK – RSL Odense OBK vs. Solrød Strand
28. septemberOBK seminar, hvor bestyrelsen inviterer medlemmer til et par gode timer til snak og diskussion om klubben, frivilligt arbejde mv. Mere information følger herom.
Oktober 
14.-24. Victor Denmark Open. OBK skal igen i år hjælpe med afholdelsen af turneringen, hvorfor de mange frivillige kræfter er meget værdsatte.
November 
1. Ligakamp – RSL Odense OBK vs. Vendsyssel
13. U9 stævne
December 
18.-19. U17 stævne
24. december – 2. januarJuleferie
Januar 
 Endnu ingen arrangementer
Februar 
28.Generalforsamling OBK og OBH
Marts 
5.-6.Odense Classic
April 
15.-17.U15 stævne
Maj 
7.-8.U17 stævne
21.Klubdag med klubmesterskaber og fest
Juni 
13.-26.Vedholdelse af hallen – hallen lukket