Tak til alle frivillige ved VICTOR Denmark Open 2021

En Odense Idrætshal fyldt med forventningsfulde tilskuere har igen dannet rammen om en helt fantastisk
uge 42 med badminton i verdensklasse.


Et mindeværdigt VICTOR Denmark Open er nu historie, og stærkest i erindringen står finalen i herresingle, hvor Odenses verdensstjerne Viktor Axelsen i en fantastisk kulisse endelig kunne føje en Denmark Open-titel til cv’et med en finalesejr over verdens-etteren Kento Momota. En kamp der bølgede frem og tilbage flere gange, og hvor Viktor Axelsen måtte grave dybt – både taktisk og fysisk – for at hente sejren hjem.

I år var det 15. gang i træk (!) at Denmark Open blev afviklet i Odense. Det kan ikke lade sig gøre at afvikle en så stor turnering, uden de mere end 200 frivillige hjælpere der er i gang i løbet af ugen.

Odense Badminton Klub (OBK) vil gerne rette en kæmpe tak til alle de frivillige hjælpere, både medlemmer af OBK, alle badminton-vennerne fra de fynske klubber og de mange frivillige fra hele landet, for deres store indsats ved dette års VICTOR Denmark Open.

Det er virkelig imponerende, at så mange af jer stiller op år efter år – det er er vi i OBK meget taknemlig for! Jeres erfaring og engagement er helt uvurderlig når alle skal yde en indsats for at spillere og publikum får en fantastisk oplevelse. Samtidigt er det også dejligt, at der hvert år kommer nye frivillige til, og deres energi og nye ideer er noget som vi alle i arrangørgruppen sætter mådelig stor pris på.

2021 var også den sidste gang at turneringen spilles i Odense Idrætshal. Fra 2022 flytter VICTOR Denmark Open til Jyske Bank Arena i det sydlige Odense – hvor flere gode oplevelser er i vente for tilskuere, spillere og de mange frivillige hjælpere.

Endnu engang en kæmpe tak til alle jer frivillige hjælpere ved VICTOR Denmark Open – og så håber vi på et gensyn næste år i uge 42!