Førstepladsen i ligaen skiftede ejermand i topopgør

Ligamandskabet fra RSL Odense OBK måtte se 1. pladsen i ligaen skifte ejermand, da Team Skælskør-Slagelse (TSS) vandt topopgøret med 7-2 på hjemmebanen i Skælskør.

TSS-sejren blev grundlagt med sejr i de to mixed doubler, men RSL Odense OBK’s rutinerede Camilla Martens holdt RSL Odense OBK inde i kampen med en flot 3-sæts sejr i 1. ds. over tyske Yvonne Li med cifrene 21 – 16, 10 – 21, 21 – 23.

I 2. ds var talentfulde Simona Pilgaard også på hårdt arbejde, men måtte se sejren gå til hjemmeholdets Irina Amalie Andersen med 21 – 12, 19 – 21, 21 – 14.

I 1. hs. var RSL Odense OBKs’ Pablo Abian på banen mod Skælskørs Marc Caljouw, og Hollands bedste hs. kunne hive endnu en sejr hjem til hjemmeholdet med 21-19 i 3. sæt. I 2. hs. kunne OBK’s Søren Hald ikke dæmme op for Felix Burested.

RSL Odense OBK’s normalt sikre kort i damedouble, Maiken Fruergaard og Sara Thygesen, ramte ikke dagen og tabte i to sæt, 21 – 15, 21 – 19 til den unge damedouble Freja Ravn og Amalie Magelund Krogh. Dermed var kampen afgjort og den 2. sejr til OBK kom i 2. hd der blev vundet på walkover.

”Vi taber lidt terræn i ligaen med 7-2 nederlaget til TSS, men feltet er tæt. Vi havde håbet på 2-3 kampe mere, men vi møder et hold der helt sikkert vil komme til at spille med om medaljerne”, siger OBK-formand Henrik Kryger, der glæder sig over Camilla Martens sejr i 1. damesingle.

”Camilla møder en damesingle der ligger nr. 24 på verdensranglisten. Så man må sige, at Camilla blev dagens spiller i en kamp hvor holdet ikke præsterer på fuldt niveau”.

Badmintonligaen holder pause frem til det nye år, hvor der skal spilles to kampe i uge 1.