Individuelt VM / Badmintonligaen starter igen / Sviptur til All England 2022

Individuelt VM i Huelva / Badmintonligaen starter igen / Sviptur til All England 2022

Alle badmintonelskere er i de seneste uger er blevet forkælet med badminton fra øverste hylde fra indonesiske Bali, hvor Viktor Axelsen viste stor styrke ved først at vinde Indonesia Open 2021, og derefter i endnu mere suveræn stil også at vinde BWF-sæsonfinalerne i herresingle på den eksotiske ferieø. Kæmpe tillykke til den odenseanske verdensstjerne med et fantastisk år 2021, og med den fortjente kåring af BWF som Årets mandlige badmintonspiller 2020 og 2021! 

Individuelt VM i Huelva, Spanien i uge 50
De sidste udfordringer i 2021 for de danske topspillere finder sted i den kommende uge, hvor der skal spilles individuelt VM i Carolina Marins hjemby, Huelva, i det sydlige Spanien. Turneringen spilles fra søndag 12. dec. til søndag 19. dec. og Danmark stiller med et rekordstort antal spillere, 27 i alt, fordelt i alle fem rækker – og heraf hele 12 VM-debutanter.

De danske spillere har fået en ganske hård lodtrækning. Viktor Axelsen møder finalemodstanderen fra Indonisia Open, Loh Kean Yew i første runde, men håbet om danske VM-medaljer samler sig naturlig nok omkring herresinglerne med Viktor Axelsen og Anders Antonsen i spidsen.

RSL Odense OBK’s stærke damedouble Sara Thygesen/Maiken Fruergaard (seedede 11) er oversiddere i første runde, men allerede i anden runde kan de stå overfor deres træningspartnere fra Brøndby-træningen Alexandra Boje/Mette Poulsen, og i en 3. runde venter en stærk koreansk damedouble på OBK-pigerne. 

Badmintonligaen starter igen
Datoerne for de sidste fire runder i Badmintonligaen er nu på plads, og RSL Odense OBK møder Værløse og Vendsyssel på hjemmebanen i OBK-hallen. Stillingen er tæt, der er kun 2 point der adskiller Skovshoved på 3. pladsen med 37 point og RSL Odense OBK på 6. pladsen med 35 point. Så kampen om at komme i Final 4 og medaljeslutspillet er tæt og meget spændende. 

Programmet for de sidste 4 runder i Badmintonligaen
Tirsdag den 4. jan. 2022 kl. 18:30: Højbjerg/Via Biler vs. RSL ODENSE OBK i Højbjerg-hallen.
Torsdag den 6. jan. 2022 kl. 18.30:  RSL ODENSE OBK vs. Værløse i OBK-hallen.

Tirsdag den 22. feb. 2022 kl. 18.30: Gentofte vs RSL ODENSE OBK i GBK-Hallen.
Torsdag den 24. feb. 2022 kl. 18.30: RSL ODENSE OBK vs. Vendsyssel i OBK-hallen 

Skræddersyet sviptur til All England
Hvis rejserestriktionerne for indrejse i England ændrer sig til det bedre, så har OBK’s Sponsorudvalg i samarbejde med Sport2Schools Travel v/Jacob Landtved arrangeret en skræddersyet sviptur til All England 2022, der spilles i Indoor Arena i Birmingham i marts måned i uge 11.

Der flyves med KLM fra Billund til Birmingham onsdag den 16. marts med en kort mellemlanding i Amsterdam. Turen er inkl. 3 overnatninger i dobbeltværelse på et nærliggende hotel, fælles middag inkl. drikkevarer onsdag aften, entré i Indoor Arena torsdag og fredag, og så flyves der hjem igen lørdag den 19. marts. 

Programmet er klar, men netop i disse dage har de engelske myndigheder skærpet indrejsekravene pga. et stigende covid-19 smittetal. Derfor afventer vi grønt lys fra rejsearrangøren til at udsende indbydelsen. Yderligere oplysninger om turen til All England ved Jacob Landtved, Sport2Schools Travel, jacob@sport2schools.dk