U15 landsholdet hentede 4 x guld ved 8 Nations i Frankrig

Det danske U15-landshold sejrede i stor stil på finaledagen ved U15 – 8 Nations i Frankrig.

Her stod dagen på tætte og intense kampe, hvor to af finalerne var rene danskeropgør. De unge danske talenter endte med at tage fire guldmedaljer og flere sølv- og bronzemedaljer med hjem til Danmark i den individuelle turnering.

”Vi er rigtig godt tilfredse, også i forhold til det sidste 8 Nations, hvor vi tog 2 x guld. Denne gang blev det til 4 x guldmedaljer, og det understreger, at vi nr. 1 i Europa ud af de otte lande, der deltager”, siger U15 landsholdets træner Thomas Nielsen.

De deltagende lande ved 8 Nations er: England, Frankrig, Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Schweiz og Danmark. I holdturneringen blev det til sølvmedaljer efter et knebent 4-5 nederlag i finalen til de franske værter.

OBK’ere på podiepladserne
Odense Badminton Klub (OBK) var stærkt repræsenteret med 4 unge talenter på landsholdet, Caroline Mouritsen, Nicoline Tang, Phillip Kryger Boe og Saxo Normann Andersen, og OBK’erne satte deres præg på podiepladserne på finaledagen.

Phillip Kryger Boe var med i 3 finaler, hvor han taber finalen i herresingle til sin doublemakker Salomon Adam Thomasen, Højbjerg. Sammen vinder de herredouble over et fransk par, og i mixed double vinder Phillip Kryger Boe sammen med Malou Pedersen, Lillerød over et fransk par. I herresingle bliver det til en flot 3. plads og bronzemedalje til Saxo Normann Andersen, der taber i semifinalen til Salomon Adam Thomasen. Saxo Normann Andersen får også en 3. plads i herredouble sammen med sin makker Jesper Østergaard Christensen, Højbjerg.

I damesingle hentede Caroline Mouritsen en bronzemedalje i damesingle og Nicoline Tang tog en bronzemedalje i mixed double sammen med sin makker Jesper Østergaard Christensen.

Finalen i damedouble blev et rent dansk opgør, hvor Luna Haarkjær, Hillerød og Malou Pedersen, Lillerød i en tæt kamp vinder over OBK’s Nicoline Tang og Caroline Mouritsen med cifrene 23-21, 13-21, 21-17.

Finalisterne i damedouble, f.v. Malou Pedersen, Lillerød, Luna Haarkjær, Hillerød, Nicoline Tang og Caroline Mouritsen, OBK.

Stort tillykke til de unge talenter med de flotte resultater!