Unge OBK-talenter henter GULD ved DM for hold

Odense Badminton Klub (OBK) kan lige nu mønstre en usædvanlig stærk U15-årgang der har fejet al modstand til side i denne sæson.

Styrken blev understreget i weekenden den 23.-24. april, hvor Badminton Danmark afviklede VICTOR DMU Hold U15 i Lillebæltshallerne i Middelfart.

OBK’s U15 hold vandt DM-guldet efter 3 sikre sejre i det indledende puljespil mod Hillerød, Team Nordjylland og FSK Furesø. I søndagens finale ventede Solrød Strand, og de dygtige OBK-spillere kunne finde Guld-hattene frem efter endnu en overbevisende sejr på 5-0.

OBK’s U15-guldhold bestod af Phillip Kryger Boe, Lukas L. Johansen, Saxo Norman Andersen, Frederik Hinding, Alexander V. Brogaard, Nicoline Tang, Maj Bach Moesgaard, Mathilde Bach Moesgaard og Caroline Mouritsen samt OBK’s cheftræner Lennart Engler og holdleder Lone Tang.

DM-Guld til OBK’s U15 hold. Bagerst f.v. Frederik Hinding, Saxo Norman Andersen, Alexander V. Brogaard, Lukas L. Johansen, Phillip Kryger Boe og træner Lennart Engler. Forrest f.v.: Mathilde Bach Moesgaard, Caroline Mouritsen, Nicoline Tang og Mathilde Bach Moesgaard.