Velkommen til Olivia Brasserie i Odense Badminton Klub

Odense Badminton Klub har udvidet sponsorkredsen og kan byde velkommen til Olivia Brasserie, Vintapperstræde 37, der indgår på Partner-niveau blandt klubbens sponsorer.

”Vi har valgt at gå ind i et samarbejde med Odense Badminton Klub fordi vi kan se, at der er et super godt fællesskab i klubben, og det passer godt ind i de andre fællesskaber som vi støtter op om”, siger Pernille Kock Bromark og Simon Bromark, der har drevet Olivia Brasserie siden 2017.

Hos Olivia Brasserie henter man inspiration fra de skønne gamle parisiske brasserier, serverer dejlige franske retter og ærlige råvarer – og byder gæsterne både på brunch, frokost og aftenretter, og hver tirsdag serveres retterne sammen med levende musik.

Hos Olivia Brasserie har man bl.a. valgt at støtte op om lokale initiativer og aktiviteter i byen og herunder også velgørende formål såsom Natteravnene og Ronald McDonald Børnefond, der er ved at etablere et hus, hvor alvorligt syge børns familier kan bo, mens børnene er indlagt.

Formanden for Odense Badminton Klub, Henrik Kryger, glæder sig til samarbejdet:

”Olivia Brasserie passer supergodt ind i klubbens arbejde med at skabe et stærkt hold af sponsorer, der kan understøtte klubbens arbejde, ikke mindst med udviklingen af de næsten 200 ungdomsspillere vi nu har i klubben, siger Henrik Kryger og fortsætter:

”Samarbejdet med Olivia Brasserie kan også bidrage til, at vi kan styrke samarbejdet i klubbens sponsorkreds, hvor vi kan tilbyde sponsorerne nye fælles oplevelse og netværksmøder”.

Olivia Basserie Restaurant er ny Partner-sponsor i OBK. fv. Simon Bromark, Pernille Kock Bromark og Henrik Kryger.