Nyt sponsorkatalog 2023/2024 fra Odense Badminton Klub

Tak til alle sponsorer og samarbejdspartnere for en fantastisk sæson og for et godt samarbejde og støtte i sæsonen 2022/2023, det er vi meget taknemmelig for!

Efter en vanskelig start for ligaholdet med mange skader og udfordringer, fik holdet kæmpet sig tilbage på sporet og sluttede med en flot 6. plads i Badmintonligaen. OBK’s 2. seniorhold sluttede også sæsonen af med en succes og rykkede op i 1. division. Det betyder, at de unge “MADE IN ODENSE” spillere på holdet i den kommende sæson kan indgå i et mere naturligt flow til ligaholdet.

Ved ungdoms DM i april 2023 hentede OBK 19 medaljer med hjem til Godthåbsgade, heraf hele 4 stk. af GULD.

Vi har netop rundet ungdomsspiller nr. 225 – så der er grøde i ungdomsafdelingen, hvor alle hold er fyldt op.

Ny sæson 2023-2024
Planlægningen af den nye sæson er i fuld gang, og vi arbejder hele tiden på at udvikle et mere professionelt set up omkring kampafvikling i OBK-hallen med VIP- og netværks arrangementer i OBK-caféen, børne- og ungdomsarrangementer i hallen, hvor de kan møde spillerne og opleve top badminton på nærmeste hold.

Træner- og spilleraftaler er stort set også på plads, og det kan der læses mere om i den nye sponsorkatalog 2023/2024.

Vi oplever stor interesse og opbakning fra personer og virksomheder, der ønsker at blive en del af Odense Badminton Klub. I løbet af efteråret 2022 kunne vi byde velkommen til mere end 10 nye samarbejdspartnere og er nu oppe på 50 sponsor- og partnerskaber i OBK.

Odense Badminton Klub ønsker at fastholde en position i toppen af dansk badminton, og vi håber, at endnu flere vil være med på vores rejsen frem mod at skabe

DANMARKS BEDSTE BADMINTON KLUB!

Klik her og se hele det nye sponsorkatalog 2023/2024 fra Odense Badminton Klub.