Velkommen til Frie som ny partnersponsor i OBK

Odense Badminton Klub (OBK) kan nu byde Frie a-kasse og fagforening velkommen som partnersponsor i OBK.

Aktiv medspiller i OBK
Udover at være partnersponsor i OBK, støtter Frie også OBK med 500 kr. pr. nyt betalende medlem. Så meld dig ind i Frie og støt OBK!

Sammen med din støtte til OBK får du hos Frie både en a-kasse og en fagforening for KUN 637 kr. om måneden. Og oveni det får du ro i maven og en lang række fordele:

  • 3.000 kr./md. ekstra oveni dagpengene for 0 kr.*
  • Juridisk hjælp inkl. retssager
  • Professionel karrierehjælp i hele dit arbejdsliv
  • Hurtig og personlig service
  • Høj medlemstilfredshed

*) Som de eneste på markedet giver Frie dig 3.000 kr. før skat oveni dagpengene i op til 6 mdr. (gælder lønmodtagere, der ved indmeldelse er 18-57 år, og efter min. 5 mdrs. medlemskab). OBS! Vi har også et godt tilbud til dig, der er selvstændig!

Læs mere og meld dig ind på: https://www.frie.dk/OBK

Formand for OBK, Henrik Kryger, glæder sig over det nye samarbejde med Frie:
”I OBK ser vi Frie som en aktiv medspiller i klubben, både mht. partnersponsoratet og med de fordele, som Frie kan tilbyde vores medlemmer. Samtidig får OBK også mulighed for at komme i kontakt med nogle af de målgrupper, som Frie arbejder med”, siger Henrik Kryger.

Også Pernille Gammelgaard Larsen, der er CMO hos Frie, ser frem til samarbejdet med OBK:
”Vi har hos Frie længe arbejdet på at få skabt et samarbejde med nogle sportsforeninger, og da Frie har hovedkontor i hjertet af Odense, faldt valget naturligt på OBK. Vi ser frem til samarbejdet og glæder os til at blive en del af et velfungerende netværk og tage godt imod eventuelt nye medlemmer”.

Pernille Gammelgaard Larsen, CMO hos Frie og Henrik Kryger, formand for OBK, ser begge frem til et frugtbart samarbejde. Foto: Frie.