Gylden OBK-årgang vinder VICTOR DMU for U-17 hold

U-17 holdet og trænere med DM-medaljerne: Fv. Frederik Horn (træner), Maj Bach Moesgaard, Caroline Mouritsen, Nicoline Tang, Saxo Norman Andersen, Alexander Brogaard, Heithvik B. P., Philip Kryger Boe, Frederik Hinding og Steen Thomsen (træner).

U-17 holdet og trænere med DM-medaljerne: Fv. Frederik Horn (træner), Maj Bach Moesgaard, Caroline Mouritsen, Nicoline Tang, Saxo Norman Andersen, Alexander Brogaard, Heithvik B. P., Philip Kryger Boe, Frederik Hinding og Steen Thomsen (træner).

De elsker ikke kun badminton – de er også gode til at spille det! Det beviste en flok dygtige ungdomsspillere fra RSL Odense Badminton Klub (OBK) i denne weekend, hvor de suverænt hentede DM-guldet i U-17 med hjem til Odense.

VICTOR DMU Hold blev afviklet i Hørning Idrætscenter med deltagelse af 8 hold, hvoraf OBK stillede med to hold. I den indledende pulje blev Højbjerg besejret 7-2, Lyngby blev slået med 8-1 og kampen mod Solrød blev vundet med 7-2. I Finalen ventede Ikast fra den anden pulje, og finalen blev vundet med 5-0.

”Det er en gylden årgang vi har her”, fastslår en stolt OBK-formand Henrik Kryger:
”OBK har 15 elitespillere i U-17-årgangen, og vi havde også et 2. hold med i rækken. De var meget tæt på at spille med om bronzemedaljerne, så mon ikke vi kommer til at se mere til dem på OBK’s divisionshold og på sigt også på vores hold i Badmintonligaen”, siger Henrik Kryger.