Nyt sponsorkatalog 2024/2025 fra Odense Badminton Klub

Tak til alle sponsorer og samarbejdspartnere for en fantastisk sæson og for et godt samarbejde og støtte i sæsonen 2023/2024. Det er vi meget taknemmelige for!

Det er gået fantastisk godt for Odense Badminton Klub (OBK). Bedste placering nogensinde i Badmintonligaen med en 5. plads, et stærkt ungt hold i 1. division, et ny-oprykket hold i 2. division, et hold i 3. division og et hold i Danmarksserien.

Læg dertil 5 guldmedaljer, 1 sølvmedalje og 6 bronzemedaljer til ungdoms DM i Brøndby samt en helt suveræn DM-titel for hold til vores U17-hold.

Vores mål er dels at fastholde vores gode talentudviklingsmiljø i ungdomsafdelingen, og så er et stort mål også, at komme i medalje slutspillet i Badmintonligaen indenfor de næste 2 sæsoner.

Vi oplever stor interesse og opbakning fra personer og virksomheder, der ønsker at blive en del af Odense Badminton Klub. I løbet af sæsonen 2023/2024 kunne vi byde velkommen til mere end 10 nye samarbejdspartnere og vi er nu oppe på 50 sponsor- og partnerskaber i OBK.

Træner- og spilleraftaler for den kommende sæson er stort set også på plads, og det kan der læses mere om i den nye sponsorkatalog 2024/2025.

Odense Badminton Klub ønsker at fastholde en position i toppen af dansk badminton, og vi håber, at endnu flere vil være med på vores rejsen frem mod at skabe

DANMARKS BEDSTE BADMINTON KLUB!

Se det nye sponsorkatalog 2024/2025 fra Odense Badminton Klub her:

Indholdet ikke tilgængelig.
Accepter venligst cookies ved at trykker på Accepter i det lille banner
OBK_Sponsorkatalog_2024-2025Download