STØT ODENSE BADMINTON KLUB OG BLIV EN DEL AF OBK-VENNER

STØT ODENSE BADMINTON KLUB OG BLIV EN DEL AF OBK-VENNER 

Kære medlemmer i Danmarks bedste badmintonklub!

Det går fantastisk godt for Odense Badminton Klub (OBK). Bedste placering nogensinde i Badmintonligaen med en 5. plads, et stærkt ungt hold i 1. division, et ny-oprykket hold i 2. division, et hold i 3. division og et hold i Danmarksserien.

Læg dertil 5 guldmedaljer, 1 sølvmedalje og 6 bronzemedaljer til ungdoms DM i Brøndby samt en helt suveræn DM-titel for hold til U17-holdet.

OBK’s rutinerede damedouble, Sara Thygesen og Maiken Fruergaard, skal repræsentere Danmark ved OL i Paris her til sommer – så vi har Danmarks bedste badmintonklub! Det har kun kunnet lade sig gøre ved en lang, vedvarende og målrettet indsats fra både spillere og trænere i seniorafdelingen og ungdomsafdelingen.


Men vores ambition er at gøre det endnu bedre!

Vores mål er dels at fastholde vores gode talentudviklingsmiljø i ungdomsafdelingen, og så er et stort mål også, at komme i medaljeslutspillet i Badmintonligaen indenfor de næste 2 sæsoner.

Vi har derfor brug for al den støtte vi kan få. Vi laver nu en væg med OBK-VENNER i OBK-hallen med plads til 300 indgraverede navneskilte, hvor du får dit navn på. Både private og virksomheder kan købe en plads og få deres navn på væggen. Pengene du støtter med skal bruges til at fastholde talentudviklingen i OBK’s ungdomsafdeling, så vi kan tilbyde Danmarks bedste træningssetup samt lave sociale aktiviteter og events for alle de unge spillere.

Vores mål er at få skilte op til en værdi af 150.000 kr. Vi har allerede godt i gang og har fået accept på en del skilte, og vi vil være meget taknemmelige for, hvis du, din familie eller evt. virksomhed vil være en del af OBK-VENNER.

Henrik Storm og Jens Pilgaard fra OBK’s sponsorudvalg vil kontakte jer i nær fremtid, så I kan aftale nærmere.

Med venlig hilsen

Henrik Kryger, formand.