Individuelle turneringer – ungdom

Turneringerne/Stævnerne er der hvor I kan få mange kampe, udvikle jeres spil og optjene endnu flere point til ranglisten.

Turneringer udbydes af klubberne efter godkendelse fra forbundet og alle turneringer samles i en sæsonplan på www.badmintonpeople.dk.

I skal selv tilmelde og betale deltagelse på www.badmintonpeople.dk. og bemærk tilmeldingsfrist er ca. 3 uger før afvikling.

Til individuelle turneringer spiller man i A, B, C og D-rækker og fra U13 også i Elite og mesterrække I U9 findes kun 1 række U9D. Som begynder tilmelder man sig i D og efterhånden som man optjener point sker oprykning til næste række automatisk.

Der kan tilmeldes i single, double og mixdouble.

Vi prøver at koordinere mht. stævner for vores begyndere, men det kræver en forholdsvis stor indsats af badmintonforældre for at få deres børn godt i gang. I første omgang at blive dus med badmintonpeople og dernæst mange køreture og timer i hallen med spillerne.

Kort og godt, mange timer og oplevelser sammen frem til børnene evt. selv kan køre som 18 årig J

Forældreråd før/under kamp

Husk lidt mad og drikke. Ikke alle cafeterier har forstået at pommes og sodavand ikke er for sportsudøvere, som skal præstere.

En drikkedunk til spillerne er naturligvis vigtig.

Medbring evt. en pude til jer selv, det er de færreste haller der har polstret stole som i OBK.

Hjælp jeres børn til at være klar til kamp og vær klar til et kærligt kram efter kamp, men undlad at blande jer under kampen. Børnene skal selv dømme kampene uden forældres indblanding.

Det er ok at klappe og opmuntre men afpas det efter børnenes alder og niveau og den enkelte situation. For de yngste kan det være ok at hjælpe med at få kampen afviklet mht. regler og pointdeling, men forsøg at få børnene selv til at dømme, evt. med hjælp til begge parter.

Badmintonpeople

www.Badmintonpeople.dk  er Danmarks officielle badmintonportal for klubber, spillere og badmintoninteresserede.

På badmintonpeople finder man sæsonplan og kan tilmelde sig til stævner.  Der er også her I finder deltagerliste og link til invitationer og programmer.

Her kan man finde ranglister over alle spillere i DK . Bemærk I kommer først på ranglisten når I har point.

På bamintonpeople kan I også se resultater for alle stævner og følge resultater på holdkampe lige fra U9 til ligaholdene. Indimellem kan I også følge med på live score.

OBK vil løbende oprette jer som spillere på badmintonpeople og dermed får I en spillerprofil med ID-nummer.

I skal selv ind og oprette en bruger på badmintonpeople ved at tilmelde jer, og når I har oprettet en bruger skal I tilknytte jeres spillerprofil til brugerprofil. Det står alt sammen på  www.badmintonpeople.dk under FAQ.

Bemærk én bruger kan have flere spillerprofiler under sig. Det kan være nyttigt hvis der er flere børn der spiller. Så kan I have en bruger der logger på og derefter flere spillere.