Genåbning af OBK

Kære alle OBK’ere.

En enig bestyrelse forberedte i dag en ansvarlig genåbningsplan fra i morgen 8. juni og indtil skolernes sommerferie begynder.

  • Læs mere om det i vedlagte dette brev.
  • Der er en række forhold man skal være opmærksomme på for at starte badminton op igen. Det er meget vigtigt at alle sætter sig godt ind i det hele.
  • Vi følger naturligvis Badminton Danmarks anbefalinger for sporten, samt alle myndighedernes anbefalinger tilgængelige gennem hele perioden. Kommer der større ændringer vil vi naturligvis kommunikere det til alle så hurtigt det er muligt.

Vi glæder os meget til at komme i gang med badminton igen, også selv om det ikke er helt på samme vilkår som før nedlukningen af al dansk idræt.

Det er vigtigt, at alle forstår, at det her er en nødplan i denne periode for genåbning af badminton i OBK. Alle har ikke fået de tider eller det antal gange som de helt er vant til, men det er desværre ikke muligt at få alle i hallen på fuldstændig samme vilkår som før lukningen. Vi har desværre ikke mulighed for at flytte folk rundt imellem de træninger, som her er vedlagt, så hvis man ikke kan på de givne tidspunkter, så kan vi desværre først byde jer velkommen i hallen igen efter sommerferien.

Særligt gælder for ungdomsspillere, som er inddelt i nye grupper. Gruppeinddelingen findes her (opdateret 8/6) og gruppernes træningstider kan findes i nedenstående links til dagsplaner.
De U17-spillere, der ikke fremgår af grupperne, træner på seniortræningen i den kommende periode.

Er der store tvivlsspørgsmål om tiderne man har fået tildelt, så er I velkommen til at kontakte Andreas Bassett på mail for afklaring.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen v/formanden

Odense Badminton Klub.

Dagsplaner