Frit spil / Selvtræning

OBK’s baner er kun for OBK medlemmer.

I OBK vil vi gerne give vores ungdomsspillere lov til at træne rigtig meget og dermed tilbringe mange timer i hallen.

  • U 15 spillere og yngre skal dog have forældreopsyn i hallen for at spille med andre medlemmer på ledige baner.
  • U 17 spillere og ældre kan på lige fod med seniormedlemmer komme i hallen og spille med andre medlemmer på ledige baner.

Vi kan dog ikke påtage os ansvaret at holde opsyn og passe klubbens ungdomsspillere og har dermed følgende regler for brug af hallen.

Benyttelse af hallen for alle ungdomsspillere sker under eget og forældrenes ansvar og med respekt for inventar og andres træning.

I baneoversigten ses ledige baner, og der kan spilles på baner udlagt til online-booking, såfremt disse ikke er opdaget samt på OBK-baner. Såfremt man spiller på en bane til online-booking, og denne i mellem tiden er lejet ud, har lejer forhåndsret til banen. Baneoversigten hænger også i hallen.

Ungdomsmedlemmer kan, under forældrenes ansvar, være i hallen før og efter træning, når dette sker uden gene for andre medlemmer, personalet mv.

Der kan spilles på ledige baner, men under ungdomsfællestræningerne er dette kun tilladt såfremt det er aftalt specifikt med den ansvarlige træner.

Det er ikke tilladt at tage venner og bekendte med i hallen for at spille, til det formål kan man booke en bane hos OBH.