• 2 copy.jpg
 • 03 copy.jpg

Ungdomstræning

I OBK lægger vi vægt på, at du lærer at spille badminton - bliver bedre - og samtidig har det rart blandt kammerater.

Herunder finder du oplysninger om ungdomstræningen i OBK

Sådan bliver du medlem

 1. Kontakt ungdomsformand Lone Tang og aftal en tid for prøvetræning.
 2. Mød op og prøv træningen. Er du helt ny kan du låne ketcher i hallen. Er du i tvivl om det er rette hold eller har du spørgsmål til træningen så tag kontakt til trænerne.
 3. Ønsker du at forsætte skal du efter 2-3 prøvetræninger tilmelde dig via klubbens hjemmeside
 4. Klik ind på www.obk.dk og "Betal kontingent og baneleje"
 5. Ved at betale "årskontingent ungdom" oprettes du som medlem i OBK. (Bemærk det er IKKE et kontingent som dækker træningen)
 6. Når du har registreret dig som medlem får du info fra klubben omkring stævner, holdkampe, arrangementer mm. Du vil også få besked når det er tid til at betale træningskontingentet, der på samme måde betales via klubbens hjemmeside. Priser kan du finde på hjemmesiden under TRÆNING og ungdom

Træningssetup

Her ses træningssetuppet for ungdomstræning i OBK. Træning er kategoriseret i miniton,  BATK-træning og turneringstræning.

træningsprogram

Kontingent
Der er 3 forskellige kontingenter i OBK-ungdom, hvoraf nr. 1 og 2 betales af alle spillere.

 1. Tilmelding/årskontingent, 275 kr. Fast pris for alle medlemmer Betales primo juni ved tilmelding til ny sæson. Nye medlemmer betaler ved opstart efter 2 prøvetimer

 2.  Træningskontingent. Prisen varierer efter alder og om der trænes 1 el. 2x om ugen.Takster for træningskontingent fremgår af skemaet. Kontingent er halvårligt og opkræves hhv. august og januar. Augustbetaling dækker perioden august-december, januarbetaling dækker perioden januar-juni.

 3. Ekstra kontingent. Dækker kontingent for særlige træningspas, ekstra træning specialtræning mm. Kontingentet er halvårligt

Halvårlige kontingentsatser fremgår af nedenstående tabel:

Gruppe 1x træning/ugen 2x træning/uge 3x træning/uge
Miniton lørd. 10-11 325 kr. gælder de yngste som kun træner lørdag
U9, årg. 10/09 425 kr. 825 kr. 1.200 kr.
U11, årg. 08/07 575 kr. 1075 kr. 1.550 kr.
U13/U15/U17 675 kr. 1.175 kr. 1.650 kr.
Stabilitetstræning tirs./tors. 200 kr. 300 kr. 
Træning Hjalleskolen tors. 350 kr  
Ekstra træning lør. kl. 12-13 300 kr ingen træning ved holdkampe og stævner

Særligt for U17/U19-spillere

U17/U19 spillere er på vej i seniorafdeling og der trænes ofte både senior og ungdom i løbet af en sæson.

Regler for kontingent er som følgende:

Som udgangspunkt er alle U17/U19 E- og M-spillere tilknyttet senior og betaler kontingent på lige vilkår med andre seniorer. Der betales boldpenge til senior for det aktuelle antal træningspas.

U17 A- og B-spillere er primært tilknyttet ungdom og betaler kontingent på lige vilkår med øvrige ungdomsspillere. Hvis der trænes med på senior betales yderlig boldpenge til seniorafdeling for det akutelle antal træningspas.

Alle U17/U19 (evt.U15) som tilbydes at træne med på seniorernes sommertræning betaler for denne på lige fod med øvrige seniorer.

Spillerlicens

Alle ungdomsmedlemmer fra E-rækken bliver endvidere opkrævet et licensgebyr til DBF. Dette betales når man som spiller opretter sig på www.badmintonpeople.dk. For at oprette spiller - klik her. Dette er obligatorisk når man deltager i holdturnering og stævner under DBF. Licenskortet giver rabat ved forskellige badmintonarrangementer og ved køb af bestemte produkter.

Regler for ungdomsspillere i hallen

I OBK vil vi gerne have vores ungdomsspillere til at træne rigtig meget og dermed tilbringe mange timer i hallen. Men vi kan ikke påtage os ansvaret at holde opsyn og passe klubbens ungdomsspillere og har dermed efter OBH´s anvisning følgende regler for brug af hallen:

Ungdomsspillere fra 15 år kan få en nøglebrik og på lige fod med seniormedlemmerne komme i hallen og spille med andre medlemmer på ledige baner. Bemærk der kan ikke bookes baner da det er forbeholdt medlemmer, som har købt løs spilleret.

Benyttelse af hal og motionsrum sker under eget ansvar og med respekt for inventar og andres træning.

Ungdomsspillere under 15 år har som udgangspunkt ikke selv adgang til hallen uden for åbningstiderne

Forældre til ungdomsspillere under 15 år kan spille med deres børn på ledige baner i hallens åbningstid og kan få adgang til ledige baner uden for åbningstid via nøglebrik. Der kan ikke bookes baner på forhånd. Nøglebrik udleveres via halbestyreren (mindre depositum) efter gældende regler:

 • Forældre tilkøber årskontingent via hjemmesiden på 275,- kr. 

eller

 • Forældre påtager sig en frivillig opgave i klubben jf. opgavelisten.

Bemærk! Nøglebrik er personlig og giver ikke adgang til at tage venner, bekendte, arbejdskollegaer m.m. med i hallen og spille. Forældrene har det fulde ansvar for børnene.

Ungdomsmedlemmer kan, under forældrenes ansvar, være i hallen før og efter træning, når dette sker uden gene for andre medlemmer, personale m.m. Der kan spilles på evt. ledige baner, men under træningslektioner er dette kun tilladt såfremt det er aftalt med den ansvarlige træner.

Det er ikke tilladt at tage venner og bekendte med i hallen for at spille. OBK's baner er kun for medlemmer.

Kalender

Vis fuld kalender

Tilmelding og betaling

Betaling, tilmelding, medlemsoprettelse - Klik her...


 

 • Dansk_Revision_Odense_-_logo.jpg
 • JDM-logo.jpg
 • Poul_Schou.jpg
 • RSL_logo.gif
 • Sydbank_logo_-_marts_2010.jpg

Odense Badminton Klub

Godthåbsgade 4-6

5000 Odense C

obk@obk.dk

CVR: 63004510