• 2 copy.jpg
  • 03 copy.jpg

Danisa Denmark Open 2017. Hjælp OBK - og…

Danisa Denmark Open 2017. Hjælp OBK - og kom tæt på stjernerne

I dagene d. 17.-22. oktober afvikles Danisa Denmark Open 2017 presented by VICTOR i Odense. Det er i år 11. gang, at turneringen afvikles i Odense - og dermed også 11...

Invitation til OBK-Cup d. 25. november

Invitation til OBK-Cup d. 25. november

Lørdag d. 25. november afholdes OBK-cup i rækkerne U9 D, U11 ABCD & U13 ABCD. Invitation til stævnet kan findes >> her...

Masser af metal til OBK ved weekendens DM for ungdom i Greve

Tre guldmedaljer, én sølvmedalje og tre bronzemedalje til Odense Badminton Klub (OBK) ved DM for ungdom.

Mens OBK’s Viktor Axelsen føjede endnu en international titel til badminton-CV ’et med en finalesejr ved India Open, hentede OBK’s ungdomsspillere masser af metal med hjem til Fyn ved weekendens Danmarksmesterskaber for ungdom i Greve.

Mesterskaberne viste, at OBK har efterfølgerne til Viktor Axelsen klar, og at de unge spillere står på spring til at følge i Viktor Axelsens fodspor, siger OBK’s formand Henrik Kryger der glæder sig over de 7 DM-medaljer.

”Vi følger vores strategi med ”Made in Odense” hvor vi udvikler vores egne spillere og sørger for et godt træningsmiljø. Vi holder fast i, at de unge spillere skal kunne spille en rolle på liga-holdet sammen med nogle af de rutinerede kræfter”, siger Henrik Kryger.

I herresingle i U19 blev det til guld til OBK’s unge talent, 18-årige Søren Hald, der kronede en fornem indsats ved DM-stævnet med at vinde finalen med 17-21, 4-5 (w.o.) da modstanderen Jesper Toft, Højbjerg, måtte trække sig med en skade i starten af 2. sæt.

Udover guldmedaljen fik Søren Hald også overrakt ”Kongepokalen”, hvor alle navnene på vinderne i herresingle helt tilbage fra 1940’erne er indgraveret. Dermed kom Søren Hald i fint selskab med navne som Flemming Delfs, Morten Frost, Peter Gade og Jan Ø. Jørgensen. Den første OBK’er der fik navnet på pokalen var Leif Jensen i 1951 og 1952 og senest Viktor Axelsen i 2011.

”Jeg er utrolig stolt over at få mit navn på pokalen hvor Viktor’s navn også står. Han er en kæmpe inspiration for alle os unge spillere i OBK, og det er fantastisk at træne med ham når han er i Odense, siger Søren Hald, der kom til OBK fra Aalborg for to et halvt år siden med det store mål at nå helt til tops i herresingle.

I mixed double i U19-rækken stod der OBK’ere på begge sider af nettet. OBK’s Emil Hybel Kristensen kunne sammen med sin faste makker Alexander Boje, Højbjerg, leve op til favoritværdigheden og juble efter en tresæts sejr på 12-21, 21-16 og 21-18 mod OBK’s formstærke Oliver Gram og Sofie Nielsen, Greve Strand.

I herredouble i U19-rækken blev også en ny guldmedalje til Emil Hybel Kristensen, der sammen med sin faste makker Rasmus Kæseler, Ikast, vandt finalen på w.o. over Jesper Toft og Andreas Søndergaard. OBK’s unge talenter Mads Thøgersen og Paw Eriksen hentede en bronzemedalje med hjem i herredouble i U19-rækken.

I U15-rækken hentede William Kryger Boe en bronzemedalje sammen med sin faste makker Christopher Vittoriani, Skovshoved. Godt gået af de to første års U15-spillere!

I U13-rækken mixed double blev det til en lige så flot bronzemedalje til OBK’s Lærke Tolstrup Hvid og Tobias Kej.

Stort tillykke til alle spillere og trænerne ved ungdoms DM fra OBK!

Se alle resultater og vinderne på >badminton.dk<

 

Kalender

Vis fuld kalender

Tilmelding og betaling

Betaling, tilmelding, medlemsoprettelse - Klik her...


 

  • Dansk_Revision_Odense_-_logo.jpg
  • JDM-logo.jpg
  • Poul_Schou.jpg
  • RSL_logo.gif
  • Sydbank_logo_-_marts_2010.jpg

Odense Badminton Klub

Godthåbsgade 4-6

5000 Odense C

obk@obk.dk

CVR: 63004510